Rubint Réka melltartó nélkül ölelkezett össze Norbival: fotó

Forrás: Rubint Réka/Instagram -
fotó mellbimbó Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka romantikusnak szánt fotója kissé merészre sikerült: mellbimbói elterelik a figyelmet.

Rubint Réka romantikus fotóján kissé máshová került a hangsúly a tervezetthez képest. A felvételen Norbival összeölelkezve látható, csakhogy Réka nem visel melltartót, így átütő mellbimbó elterelik a figyelmet a szerelmes pillanatról.

Sztárok, akik elfelejtenék azt a szerepet, amelyik híressé tette őket: Miley Cyrus és Zac Efron sem büszkehttp://www.life.hu/sztarok/20180914-sztarok-akik-elfelejtenek-azt-a-szerepet-amelyik-hiresse-tette-oke.htmlA legtöbb színész sikerhez vezető útja nagyon hasonló: kis szerepekkel indul filmekben, vagy sorozatokban és természetesen kemény munkával. Minden alakításban a kitörési lehetőséget látják, és a fellegekben járnak, amikor végre ez meg is történik. Ám évek múlva, amikor visszatekintenek arra a szerepre, amely híressé tette őket, már nem boldogok annyira. Sokan megbánták, hogy rábólintottak arra a filmre vagy sorozatra, amely feltette őket a térképre. TV + SztárokOrigoKomoly dolgokat árul el rólunk, ha fiatalabbnak érezzük magunkat a korunknálhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-komoly-dolgokat-arul-el-rolunk-ha-fiatalabbnak-erezzuk-magunkat-a-korunknal.htmlEgy friss kutatás szerint azok, akik fiatalabbnak érzik magukat a koruknál, egészségesebb lehet az agyuk. Azonban még további ktuatásokra van szükség, hgoy pontos összefüggéseket állapítsanak meg. TV + SztárokThinkstockIlyen hatással volt a drogbotrány Majka és Curtis megítélésérehttp://www.life.hu/sztarok/20180914-ilyen-hatassal-volt-a-drogbotrany-majka-es-curtis-megitelesere.htmlMajka és Curtis botránya megrázta a rajongókat, de vajon hogyan hatott a két zenész megítélésére ez az ügy? Most kiderült. TV + Sztárok--Molnár Andi új terepen: kipróbálta a koktélkeverést: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-molnar-andi-uj-terepen-kiprobalta-a-koktelkeverest.htmlA csinos műsorvezető nemrég egy számára ismeretlen terepen, a koktélkészítésben próbálta ki magát az egykori X-Faktoros társaságában. TV + Sztárok--Anyagi gondjai vannak Somló Tamás özvegyének, Gyöngyvérnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180915-anyagi-gondjai-vannak-somlo-tamas-ozvegyenek-gyongyvernek.htmlMár több, mint két éve, hogy elhunyt Somló Tamás. Özvegye, Gyöngyvér azóta keményen küzd, hogy kislányukat, Lilit eltartsa, és a minap munkát is váltott, dentálhigiénikusként dolgozott, de most a jogi pálya felé vette az irányt. TV + Sztárok--Hódi Pamela melltartó nélkül pózol: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-hodi-pamela-melltarto-nelkul-pozol.htmlHódi Pamela ismét megmutatta idomait, ráadásul melltartó nélkül, amit értékeltek a rajongók. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.