Alain Delon fia, Alain-Fabien Delon nagyon hasonlít jóképű apjára

modell Alain Delon színész Alain-Fabien Delon apa-fiú szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kísértetiesen hasonlít szívtipró édesapjára, Alain Delonra Alain-FAbien Dalon. Modellként keresi a kenyerét és a legnagyobb divatházaknak dolgozik.

Alain Delon után fia, Alain-Fabien Delon is szexszimbólum lehet, hiszen nagyon hasonlít édesapjára. Fabien 24 éves, modellként dolgozik a legnagyobb divatházaknak.

A sármos fiatal 1994-ben született Alain Delon és élettársa, Rosalie Van Breemen gyermekeként. Fabien nemcsak apja tehetségét örökölte - hiszen a modellkedés mellett színészkedik is - , hanem híresen szívtipró vonásait, kisugárzását is - szúrta ki a Fabiosa.com.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Souvenir. Dog screwed the shot ;) #editorial #animals @ellenvonunwerth

Alain-Fabien Delon (@alainfabiendelon) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#editorial #fashion #model shot by @dennisweberofficial

Alain-Fabien Delon (@alainfabiendelon) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Love this one #fashion #editorial

Alain-Fabien Delon (@alainfabiendelon) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#family #sister#dad @parismatch_magazine @anouchkadelon #love

Alain-Fabien Delon (@alainfabiendelon) által megosztott bejegyzés,

Istenes Bence találkozott Giovane Élberrel, gyerekkori kedvenc focistájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-istenes-bence-talalkozott-giovane-elberrel-gyerekkori-kedvenc-focistajaval.htmlA müncheni Allianz Arénában találkozott gyemekkora kedvenc focistájával Istenes Bence. Az élményt követőivel is megosztotta közösségi oldalán. TV + Sztárok--44 évvel fiatalabb modellt szeret Flavio Briatorehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-44-evvel-fiatalabb-modellt-szeret-flavio-briatore.htmlA pletykák szerint egy 44 évvel fiatalabb hölgyet hódított meg Flavio Briatore. TV + Sztárok--Eljegyzési gyűrűt láthattak Britney Spears ujjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-eljegyzesi-gyurut-lathattak-britney-spears-ujjan.htmlÚgy tűnik, hogy új szintre emelte kapcsolatát Britney Spears és párja, Sam Asghari. A lesifotósok ugyanis olyan képet készítettek az énekesnőről, melyen gyűrűsujján egy aranygyűrű csillog. TV + Sztárok--Egy kislányról nevezték el a Linda című sorozatothttp://www.life.hu/sztarok/20180917-rola-neveztek-el-a-linda-cimu-sorozatot.htmlCsak kevesen tudják, de alapvetően egy kislány keresztneve adta az ötletet a Linda tévésorozat címadásakor. TV + Sztárok--Mihalik Enikő vlogolásba kezd: hamarosan mindenki betekintést kap életébehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-mihalik-eniko-vlogolasba-kezd-hamarosan-mindenki-betekintest-kap-eletebe.htmlMihalik Enikő úgy döntött, a modellkedés és a fotók mellett ezentúl mást is megoszt küvetőivel: ő is vlogolásba kezd.TV + SztárokOrigoÁdám Tamás félt a mellőzöttségtől: dolgozni szeretett volna a Família Kft. egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-adam-tamas-felt-a-mellozottsegtol-dolgozni-szeretett-volna-a-familia-kft-egykori-sztarja.htmlÁdám Tamás nem tudott könnyen belenyogodni abba, hogy nyugdíjasként már nincs annyi munkája. Félt, hogy így nem segítheti családját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.