Zséda nagyon dögös melltartó nélkül: új klipjéből nem maradt ki a szexi elegancia

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Zséda melltartó klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges, ugyanakkor dögös videoklip készült Zséda új dalához. Az énekesnő igazán szexi melltartó nélkül. 

Zséda legújabb klipje a Fosszíliák című számhoz visszarepít bennünket a múltba, ugyanis az archív jellegű felvételek olyan Super 8-as kamerával készültek, amelyet szüleink, nagyszüleink is használhattak a családi pillanatok, nyaralások rögzítésére.

Zséda nagyon dögös Forrás: Zséda

"Számomra a klip tökéletesen kiegészíti a dalt" - mondta Zséda, aki elárulta, a klip forgatása izgalmakat is tartogatott. „Azt szerettük volna, hogy a Super 8-as film pontos azt mutassa, ami. Mindenféle trükkök, effektek nélkül készült. Sőt a forgatás még izgalmakat is tartogatott, hiszen elfogyott a film. Érdekes volt úgy forgatni, hogy nem tudtuk, hogy mi van a tekercseken, mert ez a technika csak az előhívás után mutatja meg a felvett anyagot." - árulta el az énekesnő, akiről a fotók tanulsága szerint melltartó nélkül is készültek felvételek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.