Ezért csavargatja folyton a jegygyűrűjét Harry herceg

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
jegygyűrű Meghan Markle testbeszéd Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára már te is észrevetted, hogy Harry herceg gyakran játszadozik az ujján lévő jegygyűrűjével. Kiderült, mi ennek az oka!

Harry hercegről már több olyan fotó is napvilágot látott, amint az ujján lévő jegygyűrűjét csavargatja. A Harper's Bazaar szerkesztői kíváncsiak voltak arra, van-e ennek a mozdulatnak jelentősége, ezért kifaggattak egy testbeszéd-szakértőt. Kiderült, hogy ebben a viselkedésben semmi nyugtalanító nincs.

Harry herceg, ha egyedül van, gyakran csavargatja gyűrűjét Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Nagyon sok férfi szokott játszadozni a gyűrűjével. Alapvetően két dolgot jelenthet: vagy valamiféle nyomást érez magán a férfi, vagy egyszerűen csak hiányzik neki a felesége. Szerintem Harry utóbbi kategóriába tartozik, rossz érzéssel tölti el, hogy épp nincs mellette az őt mindig támogató Meghan" - nyilatkozta Judi James.

A szakember hozzátette, ha a férfi úgy játszadozik gyűrűjével, hogy le is húzza azt az ujjáról, akkor az arra utalhat, hogy esetleg válást fontolgat, de Harry hercegék esetében nem áll fenn ez a veszély.

Most leleplezték a herceget Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.