Bay Éva nem tudta táplálni gyermekét szülés után

szoptatás Bay Éva táplálás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg időt tölt a konyhában Bay Éva, hiszen imádja finom falatokkal elhalmozni családját, ám ennek megvan az oka! Fiát ugyanis születése után nem tudta táplálni.

Bay Éva konyhai tapasztalataihoz nem fér kétség, ezt a nézők is tudhatják, hiszen a MasterChef VIP-ben láthatjuk teljesítményét. Otthon sincs azonban ez másként, a tévés rengeteg időt tölt a konyhában, hogy elhalmozza családját finom falatokkal.ó, ennek azonban megvan az oka: egy komoly trauma áll a hátterében.

Bay Éva otthon is sokat főz Forrás: TV2

"

Majdnem megöltem a gyerekemet. Szörnyű drámaként éltem meg, sosem feledem azt a borzasztó érzést.

Blikknek

Lisztes Krisztián egykori válogatott focista 18 év után válik feleségétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-lisztes-krisztian-egykori-valogatott-focista-18-ev-utan-valik-felesegetol.htmlLisztes Krisztián és felesége elválnak. A 49-szeres egykori válogatott és párja 18 év után folytatják külön utakon. TV + SztárokOrigoMádai Vivi bikiniben mutatta meg csodás alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-madai-vivi-bikiniben-mutatta-meg-csodas-alakja.htmlMádai Vivien ismét megmutatta formás idomait bikiniben: elképesztően fest a műsorvezető. TV + Sztárok--Ripli Zsuzsi megmutatta kebleit A mi kis falunk című sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-ripli-zsuzsi-megmutatta-kebleit-a-mi-kis-falunk-cimu-sorozatban.htmlIsmét megmutatta formás kebleit Ripli Zsuzsi A mi kis falunk című sorozatban. Karaktere, Dorka még mindig nem adta fel, hogy elcsábítsa a falu papját. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia elárult néhány titkot magáról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-liptai-claudia-elarult-nehany-titkot-magarol.htmlA sztárok élete szinte nyitott könyv, ám mindig van olyan titok, amit rajtuk kívül senki nem tud. Ezek közül fedett fel most Claudia egyet-kettőt. TV + Sztárok--Meghan Markle jótékonykodott: főzött és szakácskönyvet adott kihttp://www.life.hu/sztarok/20180918-meghan-markle-jotekonykodott-fozott-es-szakacskonyvet-adott-ki.htmlElső önálló jótékonysági akciójába fogott bele Sussex hercegnéje, mióta a királyi család tegja lett. A tavaly júniusban kigyulladt Grenfell torony túlélőit látogatta meg, főzött velük, és saját szakácskönyvük kiadásában is segített. TV + Sztárok--Pál Évát várandósan elhagyta szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180918-pal-evat-varandosan-elhagyta-szerelme.htmlPál Éva tragikus szerelmi történetét osztotta meg: várandósan hagyta el szerelme. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.