Lisztes Krisztián egykori válogatott focista 18 év után válik feleségétől

feleség válás focista sportoló Lisztes Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lisztes Krisztián és felesége elválnak. A 49-szeres egykori válogatott és párja 18 év után folytatják külön utakon. 

Csaknem két évtizeden keresztül voltak egymást társai és támaszai, ám Lisztes Krisztián egykori válogatott és felesége úgy döntöttek, ezentúl külön utakon folytatják életüket. 18 együtt töltött év van mögöttük, de úgy határoztak, több már nem lesz. Természetesen két közös gyermekük örökké összeköti őket, de kapcsolatuk egy másik fontos "szereplőjétől" szintén megválnak: a kávéházuktól.

Lisztes Krisztián még aktív focistaként Forrás: DPA/AFP/Franz Peter Tschauner

Annak idején itt ismerkedtek meg egymással, Krisztián pedig azt tervezte, a futball mellett kell másfajta bevétel is, de most eladósorba került az épület. Edzőként és szakkommentátorként ugyanis nincsen ideje a kávéházzal foglalkozni, eddig is a felesége irányította az üzletet.

Az elmúlt időszakban már nem tudtam rá koncentrálni,

Blikknek

Mádai Vivi bikiniben mutatta meg csodás alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-madai-vivi-bikiniben-mutatta-meg-csodas-alakja.htmlMádai Vivien ismét megmutatta formás idomait bikiniben: elképesztően fest a műsorvezető. TV + Sztárok--Ripli Zsuzsi megmutatta kebleit A mi kis falunk című sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-ripli-zsuzsi-megmutatta-kebleit-a-mi-kis-falunk-cimu-sorozatban.htmlIsmét megmutatta formás kebleit Ripli Zsuzsi A mi kis falunk című sorozatban. Karaktere, Dorka még mindig nem adta fel, hogy elcsábítsa a falu papját. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia elárult néhány titkot magáról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-liptai-claudia-elarult-nehany-titkot-magarol.htmlA sztárok élete szinte nyitott könyv, ám mindig van olyan titok, amit rajtuk kívül senki nem tud. Ezek közül fedett fel most Claudia egyet-kettőt. TV + Sztárok--Meghan Markle jótékonykodott: főzött és szakácskönyvet adott kihttp://www.life.hu/sztarok/20180918-meghan-markle-jotekonykodott-fozott-es-szakacskonyvet-adott-ki.htmlElső önálló jótékonysági akciójába fogott bele Sussex hercegnéje, mióta a királyi család tegja lett. A tavaly júniusban kigyulladt Grenfell torony túlélőit látogatta meg, főzött velük, és saját szakácskönyvük kiadásában is segített. TV + Sztárok--Varga Izabella végzet asszonya fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180918-varga-izabella-vegzet-asszonya-fotot-posztolt.htmlEgy ország nézi esténként a televízió képernyőjén Varga Izgabellát a Barátok közt című sorozatban. A színésznő most egy nagyon szexi fotót posztolt. TV + Sztárok--Alekosz elárulta, milyen nő kell neki, Tatabányán folytatja a keresésthttp://www.life.hu/sztarok/20180918-alekosz-elarulta-milyen-no-kell-neki-tatabanyan-folytatja-a-keresest.htmlA kor, a hangszín és az észbeli képességek is számítanak Alekosznak, aki még mindig az igazi keresi. Ám ezek a dolgok nem úgy nyomnak a latba, ahogy azt a legtöbben gondolnánk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.