Weisz Fanni és édesanyja, Léránt Ágnes nem békülnek

békülés Hajmásy Péter Weisz Fanni Léránt Ágnes anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni és édesanyja között régóta elmérgesedett a viszony, és úgy tűnik, egyelőre nincs mód a békülésre. A modell születésnapján sem közeledtek egymáshoz. 

Weisz Fanni és édesanyja vitáját mindenki ismerheti, hiszen többnyire a nyilvánosság előtt zajlik. Léránt Ágnes a médián keresztül üzenget lányának, és próbálja rávenni arra, beszéljék meg a problémáikat, ám egyedül Fannit várja, lánya férjét, Hajmásy Pétert nem. Őt okolja ugyanis a köztük lévő feszültségért, ám a modell nem hajlandó párja nélkül beszélni anyjával. Így tehát nincs mód a megbeszélésre, békülésre, még Fanni születésnapján sem tudtak közelebb kerülni egymáshoz.

Weisz Fanni nem békül édesanyjával "Forrás: realweiszfanni/Instagram "

"Az egymás elfogadásán alapuló békés megoldások hívei vagyunk és voltunk az eddigi, sajnos eredménytelen beszélgetések alkalmával is. Sajnos, az alaptalan vádaskodás soha nem vezetett sehova, reméljük, egy esetleges következő alkalommal ez elmarad" - írta Weisz Fanni a Blikknek, több kommentárt sem édesanyja, sem ő nem akartak a kialakult helyzethez fűzni.

Weisz Fanni élő adásban mondta el: fél az édesanyjától

Weisz Fanni és édesanyja kapcsolata az utóbbi években nagyon megromlott. A fiatal siket modell a Mokka élő adásában a kamerába nézve kérte meg anyját: hagyja őket békén. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Bay Éva nem tudta táplálni gyermekét szülés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-bay-eva-nem-tudta-taplalni-gyermeket-szules-utan.htmlRengeteg időt tölt a konyhában Bay Éva, hiszen imádja finom falatokkal elhalmozni családját, ám ennek megvan az oka! Fiát ugyanis születése után nem tudta táplálni. TV + SztárokOrigoNe hagyd veszni a párkapcsolatod, próbáld ki a párterápiát! - Interjúhttp://www.life.hu/csalad/20180917-ne-hagyd-veszni-a-parkapcsolatod-hazassagod-probald-ki-a-parterapiat.htmlHa egy párkapcsolat megfeneklik, érdemes a jó szándékú rokonok és barátok mellett egy párterapeuta előtt is felfednünk sérelmeinket, kétségeinket, szorongásainkat. A párterápia gyakorlati oldaláról Geist Klára szakpszichológust, család- és szexuálterapeutát, a Magyar Pszichológiai Társaság, a Magyar Családterápiás Egyesület, valamint a Szexológiai Tudományos Társaság tagját kérdeztem. CsaládOrigoCsákány Mónika lánya 1 éves, aranyos fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20180918-csakany-monika-lanya-1-eves-aranyos-fotot-posztolt.htmlAz Éjjel-nappal Budapest szereplője, Csákány Mónika boldog pillanatokat élt át a napokban, kislánya 1 éves lett. Nagyon aranyos fotót osztott meg közösségi oldalán. Család--Öreg babák lencsevégre kapva - Itt a bizonyíték, hogy a csecsemők sem mindig bájosak: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180918-oreg-babak-itt-a-bizonyitek-hogy-az-ujszulottek-csecsemok-sem-mindig-bajosak-fotok.htmlMinden baba aranyos és bájos, a puha kis testük és pufók arcuk mindenkit elvarázsol. Vannak azonban olyan újszülöttek, pár hónapos csecsemők, akiket szüleik nem a hagyományos értelemben vett cukiságuk miatt kapott lencsevégre. Korábban már mutattunk grimaszoló babákat, és ígérhetjük, a most következő fotókon is garantáltan hangosan fogsz nevetni - ezért vigyázz, hol nézed meg őket. CsaládOrigoGundel Takács Gábor elárulta, mitől működik 27 év után is a házasságahttp://www.life.hu/csalad/20180918-gundel-takacs-gabor-elarulta-mitol-mukodik-27-ev-utan-is-a-hazassaga.htmlGundel Takács Gábornak nem csak a tévés karrierje, hanem a magánélete is kiegyensúlyozott. Most elárulta, szerinte mi a hosszú házasság titka. Család--Kóbor János még csak fényképen látta unokáját, Hanga Szófiáthttp://www.life.hu/csalad/20180918-kobor-janos-meg-csak-fenykepen-latta-unokajat-hanga-szofiat.htmlHanga Szófia névre keresztelték Kóbor János unokáját. Az újszülött csöppséget még nem látta a nagypapa, a kórházba nem akart bemenni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.