A Sláger FM stúdiójában feszült egymásnak Bárdosi Sándor és Lőrincz Tamás

2018.09.22. 11:30

Bárdosi Sándor Lőrincz Tamás olimpiai ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok magyar birkózóval feszült egymásnak a Sláger FM stúdiójában. Természetesen nem vérre ment a küzdelem, csupán néhány fogást mutattak be.

Október végén hazánk ad otthont a birkózó világbajnokságnak és ezen apropóból Bárdosi Sándorhoz és a Sláger FM reggeli műsorának stábjához látogatott el Lőrincz Tamás ezüstérmes olimpikon. A sportoló nemcsak saját, hanem testvére, Lőrincz Viktor eredményeiért is szurkolhat majd, hiszen mindketten részt vesznek a megmérettetésen.

Lőrincz Tamás a Sláger FM-nél vendégeskedettForrás: Sláger FM

Jobb lett volna, ha mindketten ugyanazon a napon birkózunk, de így sem rossz. Bízom benne, hogy mindent úgy csinál majd, ahogy azt eltervezte, aztán másnap kiszurkolja belőlem (is) az érmet" – mondta Tamás, aki némi ízelítővel is szolgált felkészültségéből. Bárdosi Sándor ugyanis rajta mutatta meg, mit is jelent a birkózásban a dulakodás.

Ez az egész arra szolgál, hogy végre tudjuk hajtani a saját technikánkat, ez egy nagyon fontos mozzanat, amit a vb minden mérkőzésén láthatunk majd. Bízom benne, hogy a világbajnokságon sokszor csendül majd fel a magyar himnusz és Tamás is ott fog állni a dobogó legtetején" – mondta Bárdosi Sándor.

Így feszültek egymásnakForrás: Sláger FM

 

Verekedés a stúdióbanForrás: Sláger FM

 

Lőrincz TamásBárdosi SándorrádióstúdióverekedésSláger FM