Judy megmutatta kislányának, Majának az autóbalesete előtt készült, fiatalkori képét

Forrás: Facebook -
plasztikai műtét Judy kislány autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judynak egy autóbaleset következtében roncsolódott az arca. Kislánya, a 7 éves Maja nemrég szembesült azzal, hogy édesanyja fiatalkorában máshogy nézett ki.

Judy pontosan 20 évvel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet. Szerencsére túlélte az esetet, de arca roncsolódott és időről időre kés alá kell feküdnie. Ma már teljesen másként néz ki, mint egykor. Tudja ezt kislánya, a lassan 7 esztendős Maja is, aki látta édesanyja fiatalkori fotóját. Persze először meglepődött és nem értette az egészet. Majd anyukája elmesélte neki a történetet.

Maja elkezdett kérdezősködni: anya, az ott te vagy? Ott mi történt? Akkor neked volt egy autóbaleseted? És anya, akkor ez nagyon fájt neked? Sírtál? A lányom ma már tudja, hogy az anyukája hogy nézett ki régen, a baleset előtt, de az az arc számára teljesen idegen" – mesélte Judy a Borsnak.

Judy elmesélte kislányának, mi történt vele Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.