Koholák Alexandra nem foglalkozik a támadásokkal, amiket 26 évvel idősebb párja miatt kap

Forrás: TV2/Mokka -
támadás idős Koholák Alexandra pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexandra kimondta az igent 26 évvel idősebb párjának, akit a kommentelők még mindig nem tudtak elfogadni. A műsorvezető elárulta, hogyan reagál a támadásokra. 

Az Éjjel-nappal Budapest Alexája megtalálta igaz szerelmét. Párja 26 évvel idősebb nála, ami ugyan őket egyáltalán nem zavarja, sokakat igen. Támadják is emiatt Alexát, aki igyekszik felülemelkedni a bántásokon, de az is előfordul, hogy válaszol a hozzá intézett sorokra.

Koholák Alexandra és párja Forrás: TV2/Mokka

"Megmondom őszintén, van akinek visszaválaszolok privát üzenetben, de azokat nem írom ki. Spirituális dolgokkal foglalkozom, de még így is nehéz azt mondani, hogy elmész te a ..., de azért jól tudom ezeket kezelni. Nem foglalkozok vele" - mondta Alexa.

Gáspár Evelin lediplomázott, 40 kilót fogyott és elárulta, van-e párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180920-gaspar-evelin-lediplomazott-40-kilot-fogyott-es-elarulta-vane-parja.htmlKamaszként 100 kilót is nyomott Gáspár Evelin, ma azonban már karcsú, gyönyörű nő, aki nemrégiben elsőként szerzett diplomát a családjából. Elárulta, mik a tervei és azt is, hogy van-e párja. TV + SztárokOrigoMegmutatta nem mindennapi idomait Sarah Kohan bloggerhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-megmutatta-nem-mindennapi-testet-sarah-kohan-blogger.htmlSarah Kohan rendszeresen posztol utazásairól, ám ezeken nemcsak a gyönyörű helyeket láthatjuk, hanem a modell formás idomait is. TV + Sztárok--Weisz Fanni édesanyja megosztott egy részletet lányáról írt naplójábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-weisz-fanni-edesanyja-megosztott-egy-reszletet-lanyarol-irt-naplojabol.htmlWeisz Fanni édesanyja naplót vezetett lányáról, melyből megosztott egy érszletet Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoMegérkezett Magyarországra Terence Hillhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-megerkezett-magyarorszagra-terence-hill.htmlSzerda késő délután megérkezett Magyarországra Terence Hill. A legendás színész először jár hazánkban. TV + SztárokOrigoCurtis üzenete sokak szerint Majkának szól: ezt posztolta a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-curtis-uzenete-sokak-szerint-majkanak-szol-ezt-posztolta-a-rapper.htmlCurtis érdemben eddig nem kommentálta azt, hogy Majka kitálalta drogbotrányát, de most úgy tűnik, mintha a rappernek üzent volna Facebook-oldalán. TV + Sztárok--Meggyilkolták a 22 éves golfozót, Celia Barquín Arozamenáthttp://www.life.hu/sztarok/20180920-meggyilkoltak-a-22-eves-golfozot-celia-barquin-arozamenat.htmlEgy golfpályán találtak rá Celia Barquín Arozamena holttestére. A 22 éves spanyol golfozót meggyilkolták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.