Meggyilkolták a 22 éves golfozót, Celia Barquín Arozamenát

gyilkosság halál golfozó sportoló golfpálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy golfpályán találtak rá Celia Barquín Arozamena holttestére. A 22 éves spanyol golfozót meggyilkolták.

Iowában meggyilkolták a 22 éves golfozót, Celia Barquín Arozamenát – számolt be róla az Independent.

A lap azt írja, a sportolót valószínűleg megtámadták és megölték. A gyilkossággal egy férfit vádolnak, akit a rendőrség őrizetbe is vett.

A halálhír az egész sportágat megrendítette, Celiát szinte mindenki kedvelte, aki csak ismerte. Igen tehetséges golfozónak tartották, érmet szerzett az amerikai egyetemi bajnokságon és a US Openre is kvalifikálta magát.

Nyerő páros: Vasvári Vivi olimpikon futó volt, ehhez képest legyőzte Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20180920-nyero-paros-vasvari-vivi-olimpikon-futo-volt-de-legyozte-dori.htmlVivit nem érintette jól, hogy Dóri teljesített a legjobban a zombi apokalipszis játékon, viselkedésével pedig megbántotta Dórit. TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko a világ legerősebb paprikájába kóstolt bele élő adásban: el kellett köszönni a nézőktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-vujity-tvrtko-a-vilag-legerosebb-paprikajaba-kostolt-bele-elo-adasban.htmlVujity Tvrtko hihetetlenül erős papríkát ízlelt meg élő adásban, és nem lett jó vége. TV + Sztárok--Kristen Bell színésznő vallotta, hogy füvet szívhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-kristen-bell-szineszno-vallotta-hogy-fuvet-sziv.htmlNem tagadja Kristen Bell színésznő, hogy minden héten kábítószert fogyaszt. Férjének pedig semmi kifogása nincs a füves cigik ellen. TV + Sztárok--Eldőlt Dzsudzsák Balázs sorsa: ehhez az arab csapathoz igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20180919-eldolt-dzsudzsak-balazs-sorsa-arab-csapathoz-igazolt.htmlNem jön Európába Dzsudzsák Balázs, hiába volt ajánlata Hollandiából is. Új csapata nemrég jutott fel az Egyesült Arab Emírségek bajnokságába.TV + Sztárok--Az Emmy-gálán kérte meg barátnője kezét Glen Weisshttp://www.life.hu/sztarok/20180919-az-emmygalan-kerte-meg-baratnoje-kezet-glen-weiss.htmlSenki nem számított rá, legfőképpen Glenn Weiss kedvese nem, hogy az Emmy-gálán kérik meg a kezét, ám mégis így történt. Elképesztő pillanatoknak lehettek tanúi a teremben ülők. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál hamarosan megerősítheti házassági fogadalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20180919-ordog-nora-es-nanasi-pal-hamarosan-megerositheti-hazassagi-fogadalmat.htmlTitkos esküvőt tervez Ördög Nóra és Nánási Pál: a sztárpár 8 év után szeretné újra megerősíteni fogadalmát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.