Perverz férfi kukkolta Sebestyén Balázs feleségét egy bevásárlóközpont mosdójában

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs -
feleség kukkolás bevásárlóközpont Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs elárulta, egyszer már felesége is áldozatul esett egy kukkolónak. Vikit egy bevásárlóközpont mosdójában leste meg egy férfi.

Elképesztő történetet osztott meg a Rádió 1 műsorában Sebestyén Balázs. A feleségével történt meg nemrég a bizarr eset: Vikit egy mosdóban kukkolta egy férfi.

Viki mesélte, hogy egyszer egy bevásárlóközpontban ült a budin, ahol valaki mellőle, a másik kis helyiségből átcsúsztatott egy tükröt. Feltehetőleg belopódzott a női mosdóba, elbújt egy tükörrel a kezében, majd várta a megnéznivalót. Belenézett és egy telefont látott. Tehát a férfi rögzítette volna, ha lát valamit" – idézi Balázs szavait a műsorból a Blikk.

A portál azt írja, a perverz szokás Dél-Koreából indult ki, ott nem ritka eset, hogy apró lyukat fúrnak a mosdók falába és kamerán keresztül felveszik a nőket titkokban, majd a felvételt különböző pornóoldalakra töltik fel. A rendőrök próbálnak fellépni az ilyen esetek ellen, de nincs könnyű dolguk.

Sebestyén Balázs és felesége, Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.