Curtis megszólalt Majkáról: nem fog soha megbocsátani neki

Forrás: Instagram/curtis4ker -
drog bocsánat Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis és Majka barátsága és munkakapcsolata is tönkrement, méghozzá a rapper állítólagos drogproblémája miatt, melyet Majka a SZIN színpadán osztott meg először a közönséggel. Curtis eddig nem szólalt meg arról, hogyan érintette barátja lépése, de most elárulta. 

Eddig hallgatott Curtis arról, hogyan érintette, hogy a legjobb barátja kitálalt drogproblémájáról, de most végre megszólalt. A rapper előbb Facebook-oldalán üzent egy idézettel, és bár nem írta oda, sejteni lehetett, hogy Majkának szól, később pedig már egyértelműen nyilatkozott az érzéseiről a Borsnak.

Curtis megszólalt: nem bocsát meg Majkának Forrás: Instagram/curtis4ker

"Eddig soha nem szólaltam meg az ügyben, nem véletlenül. Én próbálok úriember maradni" - mondta Curtis, aki szerint nem korrekt Majka viselkedése, és nincs is valóságalapja annak, amit elmondott. "

az, hogy Majka ilyen embernek állít be, totális nagy csalódás, mert nem ilyen vagyok! Míg élek, nem fogok neki megbocsátani!

"Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy bebizonyítsam annak az ellenkezőjét, amit a „barátom" állít rólam. Aki ugyanis egy drogfüggő, kezelhetetlen kokós, nem tud végigvinni egy élő műsort. Ezt garantálom!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.