Nagyon kiakadt Földes Eszter: felháborító, ami vele történt

Forrás: Földes Eszter -
kutya kisbaba Facebook taxi Földes Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook oldalán osztotta meg felháborodását Földes Eszter színésznő, aki kisfiával és kutyájával szeretett volna taxit fogni, ám senki sem vette fel.

Nagyot csalódott Földes Eszter, nem gondolta, hogy ilyesmi megtörténhet, hogy ilyen csúnyán bánnak egy fiatal anyukával. Három hónapos kisfiával és kiskutyájával próbált taxit fogni, hogy hazajussanak, ám senki sem vitte el őket az állat miatt. A taxisok minősíthetetlen hangnemben beszéltek vele, és a diszpécser sem küldött olyan autót, aki a kutyával együtt vállalta volna a fuvart. A színésznőt és éhes kisfiát végül egy ismerős vitte haza, majdnem egy óra várakozás után.

"TI EHHEZ MIT SZÓLTOK???
Egy 3,5 kg-os kutyussal, babakocsival, benne a 3hónapos kisfiammal szerettem volna a Hév állomásról hazajutni, ami onnan 6km. 4 autóból, ami az állomáson várakozott, egy sem volt hajlandó elvinni, mondván, kutya nem jöhet. Ez oké...viszont olyan stílusban beszélt az összes, mintha a hátsójából...majd a telefonban a diszpécser követte a stílusbeli példát, és nem küldött olyan autót, ami a kiskutyát elviszi. Gondoltam vannak arrafelé is állatbarát taxisok...de rosszul gondoltam. Az egyiknek felajánlottam, hogy kifizetem az esetleges takarítást, ha kéne a kiskutya miatt, de nem... Így a 4 férfi a kocsijában tespedve,végignézte, ahogy ott álldogáltam majdnem 1 órát a kisfiammal, aki már sírt, mert éhes volt, míg végül egy ismerősöm jött értünk, hogy hazajuthassunk. Nemhogy nem állatbarátok..de nem is emberbarátok..?" - írta közösségi oldalán a színésznő.




Bárdosi Sándor megmutatta Lőrincz Tamáson, hogyan kell dulakodni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-bardosi-sandor-megmutatta-lorincz-tamason-hogyan-kell-dulakodni.htmlBárdosi Sándor összeverekedett vendégével a Sláger FM műsorában, persze nem azért, mert ellentét alakult k köztük. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huPuzsér Róbert beszólt Vasvári Viviennek, aki nem hagyta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180921-puzser-robert-beszolt-vasvari-viviennek-aki-nem-hagyta-magat.htmlMegszokhattuk, hogy Puzsér Róbert nem megy egy szó nélkül túl sok dolog mellett. A minap épp a Nyerő páros című műsorról fejtette ki a véleményét, melyben nem épp pozitívan nyilatkozott Vasvári Vivienről. A luxusfeleség nem hagyta magát. TV + SztárokOrigoCsapó Virág tanyára költözött, juhokat, lovakat tarthttp://www.life.hu/sztarok/20180921-csapo-virag-tanyara-koltozott-juhokat-lovakat-tart.htmlKaposvárról a Kecskeméti Katona József színházhoz szerződött a Barátok közt egykori szereplője, Csapó Virág. Most tanyán él, juhokat, lovakat tartanak. TV + SztárokOrigoSolti Ádám élőben értesült arról, hogy párja, Berni házassági szerződést szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20180921-solti-adam-eloben-ertesult-arrol-hogy-parja-berni-hazassagi-szerzodest-szeretne.htmlSolti Ádám élő közvetítés alatt értesült arról, hogy párja, Berni házassági szerződést szeretne. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András új klipjében egy színésznővel romantikázik a belvárosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-kallaysaunders-andras-uj-klipjeben-egy-szinesznovel-romantikazik-a-belvarosban.htmlKállay-Saunders András egy színésznővel enyelgett a belvárosban, természetesen csak a legújabb klipje kedvéért. TV + SztárokOrigoÁbel Anita visszatér a képernyőre: ő váltja Hajós Andrást az Ide süss! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-abel-anita-visszater-a-kepernyore-o-valtja-hajos-andrast-az-ide-suss-cimu-musorban.htmlÁbel Anita egy ideje már nem látható képernyőn, de ez nem sokáig marad így: itt tér vissza a műsorvezető. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.