Nagyon kiakadt Földes Eszter: felháborító, ami vele történt

2018.09.22. 17:00

Facebook oldalán osztotta meg felháborodását Földes Eszter színésznő, aki kisfiával és kutyájával szeretett volna taxit fogni, ám senki sem vette fel.

Nagyot csalódott Földes Eszter, nem gondolta, hogy ilyesmi megtörténhet, hogy ilyen csúnyán bánnak egy fiatal anyukával. Három hónapos kisfiával és kiskutyájával próbált taxit fogni, hogy hazajussanak, ám senki sem vitte el őket az állat miatt. A taxisok minősíthetetlen hangnemben beszéltek vele, és a diszpécser sem küldött olyan autót, aki a kutyával együtt vállalta volna a fuvart. A színésznőt és éhes kisfiát végül egy ismerős vitte haza, majdnem egy óra várakozás után.

"TI EHHEZ MIT SZÓLTOK???
Egy 3,5 kg-os kutyussal, babakocsival, benne a 3hónapos kisfiammal szerettem volna a Hév állomásról hazajutni, ami onnan 6km. 4 autóból, ami az állomáson várakozott, egy sem volt hajlandó elvinni, mondván, kutya nem jöhet. Ez oké...viszont olyan stílusban beszélt az összes, mintha a hátsójából...majd a telefonban a diszpécser követte a stílusbeli példát, és nem küldött olyan autót, ami a kiskutyát elviszi. Gondoltam vannak arrafelé is állatbarát taxisok...de rosszul gondoltam. Az egyiknek felajánlottam, hogy kifizetem az esetleges takarítást, ha kéne a kiskutya miatt, de nem... Így a 4 férfi a kocsijában tespedve,végignézte, ahogy ott álldogáltam majdnem 1 órát a kisfiammal, aki már sírt, mert éhes volt, míg végül egy ismerősöm jött értünk, hogy hazajuthassunk. Nemhogy nem állatbarátok..de nem is emberbarátok..?" - írta közösségi oldalán a színésznő.
Földes EsztertaxikutyakisbabaFacebook