Ördög Nóra és Liptai Claudia együtt vezeti a Csak show és más semmit a TV2-n

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
TV2 Csak show és más semmi Liptai Claudia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt vezeti a Csak show és más semmi műsort Ördög Nóra és Liptai Claudia ősszel a TV2-n. Korábban, amikor Nóra a TV2-höz igazolt, arról szóltak a pletykák, hogy nem szívelik egymást, de ezt ők rendre cáfolták. 

"Már rég vezettem élő műort, így nagyon várom a Csak show és más semmit, hiszen ezek mindig ünnepi alkalmak számomra. Külön öröm, hogy Claudiával közösen állhatok majd a színpadon, hiszen mindenki láthatja, hogy bár talán sokan szeretnék hinni, hogy a háttérben rivalizálunk egymással, ezzel szemben az igazság az, hogy abszolút jóban vagyunk. Mindig örülök, amikor összefutunk, mivel rengeteg közös témánk van, és most végre nagyobb teret tudunk szentelni a beszélgetéseknek az adások szüneteiben" - nyilatkozta a Borsnak Nóri.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Szerintem egy médiatörténeti pillanat, hogy a Csak show és más semmiben Nórival műsorvezető-párosként láthat majd minket a közönség. A hazai televíziózás pályáján mindketten hosszú idő óta elpusztíthatatlanok vagyunk. Mi már sokszor latolgattuk a közös műsorvezetés lehetőségét, és most végre alkalmunk nyílik rá. Nórinak kivételes humora van, gyönyörű, és olyat tud ebben a szakmában, amit más nem. A műsorban hétről hétre izgalmas párosításokkal készülnek majd a szereplők, úgy gondolom, hogy mi pedig tökéletesen kiegészítjük majd egymást műsorvezetőként" - mondta el a lapnak Claudia.

A show-ban 12 híresség küzd meg egymással hétről hétre az év show-királya, vagy show-királynője címért. Harcba száll többek közt Köllő Babett, Horváth Éva, Vastag Csaba, Pápai Joci és Schobert Norbi is.

Hosszú Facebook-posztban reagált Nyerő páros-győzelmükre Vasvári Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20180922-hosszu-facebook-posztban-reagalt-nyero-parosgyozelmukre-vasvari-vivien.htmlAhogy megírtuk, a Nyerő páros 2018-as győztese Vasvári Vivien és férje, Fecsó lett. Vivi hosszú Facebook-posztot tett közzé pénteken este. TV + Sztárok--Vasvári Vivien és Fecsó 2018 Nyerő párosahttp://www.life.hu/sztarok/20180922-vasvari-vivien-es-fecso-2018-nyero-parosa-rtl-klubon.htmlPénteken este véget ért a Nyerő páros második évada. Először Tokár Tomi és párja, Dóri estek ki, a biztos döntőbe jutó Gáspárék mellé pedig Vivien és Fecsó csatlakozott a fináléban. TV + SztárokOrigoAnyagi gondjai vannak Somló Tamás özvegyének, Gyöngyvérnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180915-anyagi-gondjai-vannak-somlo-tamas-ozvegyenek-gyongyvernek.htmlMár több, mint két éve, hogy elhunyt Somló Tamás. Özvegye, Gyöngyvér azóta keményen küzd, hogy kislányukat, Lilit eltartsa, és a minap munkát is váltott, dentálhigiénikusként dolgozott, de most a jogi pálya felé vette az irányt. TV + Sztárok--Így él most Zámbó Jimmy idős édesanyja, a 92 éves Anna nénihttp://www.life.hu/sztarok/20180916-igy-el-most-zambo-jimmy-idos-edesanyja-anna-neni.htmlAz idős asszony már alig-alig hagyja el az otthonát. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-nyero-paros-santa-laci-es-santaszephalmi-juliska-esett-ki-a-jatekbol-mar-csak-negy-par-van.htmlBár a szatyorcipelős feladatot a legjobban teljesítették, az értettségis játékban elbukott Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő párosban. Így Viviék mellett ők kerültek veszélyzónába, és ki is estek. TV + Sztárok--Elbúcsúzott a köztévétől Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180908-elbucsuzott-a-koztevetol-tatar-csilla-musorvezeto-a-tv2nel-folytatja.htmlA köztévétől a TV2-höz szerződött Tatár Csilla. A műsorvezető egy posztban tudatta ezt a követőivel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.