Németh Kristóf nyakával kettétört egy nyílvesszőt

eljegyzés Németh Kristóf törés nyílvessző szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf és szerelme, Zita is részt vettek Máltán, a TV2 legújabb produkciójának forgatásán, ahol embertpróbáló feladatokon kellett átverekedniük magukat. A két hetes kalandtúra előtt azonban elvégeztek egy olyan önismereti tréninget, ahol Kristóf félelmetes dolgot tett: a puszta nyakával tört ketté egy nyílvesszőt.

Kalandok, embertpróbáló feladatok, veszélyes küldetések- így jellemezhetnénk Németh Kristóf legutóbbi napjait. Az izgalmakban bővelkedő időszakról a Fórum Színház igazgatója mesélt, aki egy félelmetes dolgot is tett:

puszta nyakkal kettétört egy hegyes nyílvesszőt.

"Miután igent mondtunk a felkérésre, részt vettünk egy önfejlesztő tréningen, megtanultuk, mi mindenre vagyunk képesek együtt, mekkora ereje van a párosunknak . A műsor felvételei alatt pedig kíváncsian vártuk, van-e még előttünk legyőzhetetlen akadály." - mesélte a Blikknek.

Németh Kristóf puszta nyakkal tört ketté egy nyílvesszőt Forrás: Fireology

Kristóf és szerelme hamarosan láthatóak lesznek a Legbátrabb páros című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.