Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara szerepelt a Hooligans legújabb videóklipjében: videó

Rubint Réka Schobert Lara Schobert Norbert videóklip Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hooligans legújabb videóklipjében nem más szerepel, mint Schobert Norbi és Rubint Réka kamaszlánya. Lara igazi rokkerdívaként tündökölt a felvételeken.

A Hooligans Instagram oldalán fedezhető fel az a fotó és videó, amelyen jól látszik, a zenekar legújabb videóklipjében nem más szerepel, mint Schobert Lara. Szexi rokkerlányként láthatjuk Norbi és Réka kamaszlányát. Mutatjuk a fotókat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“ééés forooog” #klipforgatas #újdal #jéghátán #comingsoon @hooligansofficial

Hooligans Zenekar (@hooligansofficial) által megosztott bejegyzés,

Schobert Lara, Hooligans Forrás: Hooligansofficial/ Instagram

Melltartóban fesztiválozott a 14 éves Schobert Lara:kiakadtak a kommentelők


A Sziget Fesztivált Schobert Lara sem hagyta ki, de a kommentelőknek nem tetszett, hogy ennyi idősen kiment, és az öltözködését sem találták helyénvalónak.

Szulák Andrea újra szerelmes - Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-szulak-andrea-ujra-szerelmes-arulkodo-foto.htmlSzulák Andrea három évvel ezelőtt szakított kislánya édesapjával, azóta nem talált rá a szerelem, egészen mostanáig. A színésznő árulkodó fotót posztolt közösségi oldalára. TV + Sztárok--Németh Kristóf nyakával kettétört egy nyílvesszőthttp://www.life.hu/sztarok/20180924-nemeth-kristof-eljegyezte-szerelmet-zitat-es-a-nyakaval-kettetort-egy-nyilvesszot.htmlNémeth Kristóf és szerelme, Zita is részt vettek Máltán, a TV2 legújabb produkciójának forgatásán, ahol embertpróbáló feladatokon kellett átverekedniük magukat. A két hetes kalandtúra előtt azonban elvégeztek egy olyan önismereti tréninget, ahol Kristóf félelmetes dolgot tett: a puszta nyakával tört ketté egy nyílvesszőt. TV + SztárokOrigoTeljesen kopaszon pózol Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180923-teljesen-kopaszon-pozol-cinthya-dictator-csontsovanyan.htmlPhotoshop, kopaszsapka, betegség vagy egyszerűen levágatta a haját? A követők találgatnak. TV + Sztárok--Tóth Gabi énekli az Éjjel-nappal Budapest főcímdaláért megalázóan kevés jogdíjat kaphttp://www.life.hu/sztarok/20180923-toth-gabi-enekli-az-ejjelnappal-budapest-focimdalaert-megalazoan-keves-jogdijat-kap.htmlTóth Gabi énekli már évek óta az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest főcímdalát, de eddig nem kapott jogdíjat. Most igen, de ebben sincs sok köszönet. TV + Sztárok--Kártérítést fizet a francia lap, amely megjelentette Katalin hercegné félpucér képeithttp://www.life.hu/sztarok/20180920-karteritest-fizet-a-francia-lap-amely-megjelentette-katalin-hercegne-felpucer-kepeit.htmlKártérítést kell fizetnie annak a francia lapnak, amely 2012-ben jelentette meg Katalin hercegné félmeztelen, nyaralós fotóit. TV + Sztárok--Solti Ádám párja, Berni a médiában szeretne dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20180921-solti-adam-parja-berni-a-mediaban-szeretne-dolgozni.htmlSolti Ádám párja, Berni elárulta, hogy mivel szeretne foglalkozni: izgatja a média világa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.