Fél évre elhagyja az országot Köles Eliza énekesnő

Forrás: Shutterstock -
távozás ország Köles Eliza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikus lehetőséget kapott Köles Eliza énekesnő, amire nem tudott nemet mondani, ám ez azt jelenti, hogy fél évre elbúcsúzik az országtól. 

Köles Eliza énekesnő nem sok időt tölt Magyarországon: alig ért haza nyári olaszországi turnéjáról, hamarosan máris továbbáll. A fiatal sztár elhagyja országunkat, de nem végleg. Fél évre vonul el zenekarával, méghozzá a Kanári-szigetekre azért, hogy zenéljen. Persze az itthoni rajongókat sem hanyagolják majd el, igyekeznek élő bejelentkezésekkel fenntartani az érdeklődést.

Dévényi Tibi bácsi visszatér a Három kívánsággal a Retro rádióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-devenyi-tibi-bacsi-visszater-a-harom-kivansaggal-a-retro-radioban.htmlDévényi Tibi bácsi 18 év után visszatér, és ismét kívánságokat teljesít, csak ezúttal nem a tévében, hanem a rádióban. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeghan Markle féltestvére mindenáron találkozni akar a hercegnével: erre nincs esélyhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-meghan-markle-feltestvere-mindenaron-talalkozni-akar-a-hercegnevel.htmlFéltestvére mindenáron találkozni akar a hercegnével, de Meghan Markle barátnője leszögezte, erre nincs semmi esély. TV + Sztárok--Véget ért Katalin hercegné szülési szabadságahttp://www.life.hu/sztarok/20180927-veget-ert-katalin-hercegne-szulesi-szabadsaga.htmlKatalin hercegnő szabadsága véget ért: ideje visszatérni a hivatalos feladatokhoz, kötelezettségekhez. TV + Sztárok--Ismét balesetet szenvedett Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-ismet-balesetet-szenvedett-rekasi-karoly.htmlHárom évvel súlyos motorbalesete után, - ami majdnem az életébe került - megint balesetet szenvedett Rékasi Károly. TV + SztárokOrigoMajka sokat szexel Dundikávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-majka-sokat-szexel-dundikaval.htmlEgy vloggernek adott interjút Majka még a nyáron, június 16-án a Budapest Parkban. Akkor még Curtisszel való terveiről is mesélt, a közelgő balhénak jele sem volt. A villámkérdések során aztán azt is elárulta, hogy egyetlen káros szenvedélye a feleségéhez, Dundikához köthető.TV + SztárokOrigoHarsányi Levente megmutatta, milyen volt 16 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-harsanyi-levente-megmutatta-milyen-volt-16-evesen.htmlImádják közösségi oldala követői Harsányi Levente legújabb fotóját. A műsorvezető megmutatta, milyen volt kamaszkorában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.