Paola belga anyakirálynő agyvérzés Velence stroke kórház kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszországban kapott stroke-ot Paola belga anyakirályné. Motorcsónakkal szállították kórházba.

Velencében pihent Albert volt belga király és 81 éves felesége, Paola anyakirályné. A királyné azonban stroke-ot kapott, motorcsónakkal szálították kórházba a hét elején.

Állapotáról még nem adott ki tájékoztatást a palota. Az Express cikkében mindössze annyi olvasható, hogy már visszautaztak Belgiumba, hogy Paola ott lábadozzon.

Motorcsónakkal szállították kórházba Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Ama / Mega

Paola anyakirályné és férje, II. Albert Forrás: Getty Images/2018 Olivier Matthys/Olivier Matthys

Hien félbehagyta tanulmányai Amerikában, visszajött a Sztárban sztár miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180927-hien-felbehagyta-tanulmanyai-amerikaban-visszajott-a-sztarban-sztar-miatt.htmlA Berklee Egyetemen tanul Hien, a magyar énekesnő hang dizájn szakon. Most hosszabb időre hazaköltözik, a Sztárban sztár című műsorban szerepel majd a TV2-n. Elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni ezt tanulmányaival.TV + SztárokOrigoEnnyit változtak a Házibuli szereplői: galériahttp://www.life.hu/sztarok/20180927-ennyit-valtoztak-a-hazibuli-szereploi.htmlHihetetlen, de már 33 év telt el azóta, hogy bemutatták a Házibuli című filmet. Az eltelt idő meglátszik a szereplőkön, de az alkotás népszerűségén nem: mondanivalója ma is érvényes. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Shane Tusup válása nagyon elhúzódhathttp://www.life.hu/sztarok/20180927-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valasa-nagyon-elhuzodhat.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup válása folyamatban van, de a hírek szerint nem lesz egyszerű szétválasztani őket: akár egy évnél is tovább tarthat a válóper. TV + Sztárok--Dévényi Tibi bácsi visszatér a Három kívánsággal a Retro rádióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-devenyi-tibi-bacsi-visszater-a-harom-kivansaggal-a-retro-radioban.htmlDévényi Tibi bácsi 18 év után visszatér, és ismét kívánságokat teljesít, csak ezúttal nem a tévében, hanem a rádióban. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeghan Markle féltestvére mindenáron találkozni akar a hercegnével: erre nincs esélyhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-meghan-markle-feltestvere-mindenaron-talalkozni-akar-a-hercegnevel.htmlFéltestvére mindenáron találkozni akar a hercegnével, de Meghan Markle barátnője leszögezte, erre nincs semmi esély. TV + Sztárok--Véget ért Katalin hercegné szülési szabadságahttp://www.life.hu/sztarok/20180927-veget-ert-katalin-hercegne-szulesi-szabadsaga.htmlKatalin hercegnő szabadsága véget ért: ideje visszatérni a hivatalos feladatokhoz, kötelezettségekhez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.