Egyre több az intim fotó Lady Gagáról és Bradley Cooperről

puszi film forgatás Bradley Cooper románc Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star is Born, azaz a Csillag születik című filmet forgatta együtt Lady Gaga és Bradley Cooper. A közös munka talán mást is eredményezett, hiszen egyre több az intim fotó kettejükről. 

Bradley Cooper Irina Shaykkal alkot egy párt, mégis egyre több olyan fotó lát napvilágot a férfiról, melyen Lady Gagával bizalmaskodik.

Cooper és Gaga együtt forgatták a Star is Born, azaz a Csillag születik című filmet. Korábban a férfi elismerősen nyilatkozott partneréről. Azt mondta: „Teljesen beleszerettem az arcába és a szemeibe."

Lady Gaga egyre több olyan fotót tölt fel Instagram-oldalára, melyen a hivatalos megjelenések alkalmával vagy a férfi kezét fogja, vagy puszit nyom arcára. Talán egy románc van születőben?

Arnóczky Noémi énekesnő szomorú magánéletéről vallott: elhagyta párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180928-arnoczky-noemi-szomoru-maganeleterol-vallott-elhagyta-parja.htmlA gyönyörű énekesnő sajnos nem teljesen boldog: szomorú magánéletéről vallott őszintén. TV + SztárokOrigoMasterChef VIP: Kulcsár Edina számára véget ért a versenyhttp://www.life.hu/sztarok/20180928-masterchef-vip-kulcsar-edina-szamara-veget-ert-a-verseny.htmlNem került döntőbe Kulcsár Edina, hiába dolgozott szinte végig szépen a MasterChef VIP versenyében, a legutóbbi feladatokat nem tudta úgy teljeseíteni, hogy az elég legyen. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZámbó Krisztián anyaszült meztelenül mutatta meg testét követőinek: elmondása szerint édesapjának, Zámbó Jimmynek akart ezzel üzennihttp://www.life.hu/sztarok/20180928-zambo-krisztian-anyaszult-meztelenul-mutatta-meg-testet-kovetoinek.htmlZámbó Krisztián meztelen fotót töltött fel magáról közösségi oldalára: elmondása szerint édesapjának, Zámbó Jimmynek akart így üzenni. A fotót már eltávolította. TV + SztárokOrigoBalázs Klári és Korda György romantikával és szexi fehérneművel tesznek a kapcsolatukérthttp://www.life.hu/sztarok/20180928-balazs-klari-es-korda-gyorgy-romantikaval-es-szexi-fehernemuvel-tesznek-a-kapcsolatukert.htmlKorda György és Balázs Klári elmesélte, hogyan tartják életben évtizedek után is a tüzet: szexi fehérneművel és magassarkúval.TV + Sztárok--Nagy Katalin, a Jóban Rosszban szereplője családja szerint testképzavaroshttp://www.life.hu/sztarok/20180927-nagy-katalin-a-joban-rosszban-szereploje-csaladja-szerint-testkepzavaros.htmlNemrégiben szexi fotósorozat készült a Jóban Rosszban szereplőjéről, Nagy Katalinról. A színésznő azt mondja, szereti megmutatni a testét bizonyos határok között, hiszen megdolgozik azért, hogy jól nézzen ki. Családja azonban úgy látja, hogy testképzavaros. TV + Sztárok--Fél évre elhagyja az országot Köles Eliza énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-fel-evre-elhagyja-az-orszagot-koles-eliza-enekesno.htmlFantasztikus lehetőséget kapott Köles Eliza énekesnő, amire nem tudott nemet mondani, ám ez azt jelenti, hogy fél évre elbúcsúzik az országtól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.