Józan László őszintén beszélt a Barátok köztből való távozásáról

Forrás: RTLKLUB -
halál Józan László Barátok közt munka trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiírták a Barátok közt című sorozatból Józan László karakterét, Tóbiást. A színészt gyomrosként érte a hír, nehéz év áll mögötte, idén veszítette el édesanyját is. 

Az ukrajnai Mezőváriról jött el 18 évesen Józan László, mert színész szeretett volna lenni. Álma valóra vált, az idei év azonban nem volt felhőtlen számára.

"Picit barátibb évre számítottam. Néhány hónapja elhunyt az édesanyám, most pedig elveszítettem az egyik munkámat. Nem volt könnyű az elmúlt egy év, anyu halála érthetően megviselt, fiatal volt még, élhetett volna. Apuban, a családomban is tartottam a lelket távolról, hiszen ők Ukrajnában, Mezőváriban élnek, közben helyt kellett állnom a színházban, a forgatáson is" - mesélte a Best magazinnak Józan László, akinek karakterét, Tóbiást kiírták a Barátok közt című sorozatból.

Józan Lászlót kiírták a Barátok köztből Forrás: RTLKLUB

"Mit tagadjam, mellbe vágott a döntés, hogy kiírják a karakteremet. A sorozatok velejárója, hogy érkeznek új figurák, távoznak mások, számos kollégám átélt már hasonló. Most én is" - tette hozzá a színész. Mint mondta: sok barátot szerzett a forgatás alatt, biztos benne, hogy nem szakad meg a kapcsolatuk.

A színész augusztus óta nem forgat a sorozatban, Táncórák című kétszemélyes előadásának próbái kötötték le, melyet Ullmann Mónikával készít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.