Már el is felejtettük, hogy ezek a világsztárok megjárták a börtönt: Lindsay Lohan és Mark Wahlberg is volt rács mögött

Forrás: Thinkstock -
Mark Wahlberg Lindsay Lohan Robert Downey Jr. Remy világsztár Lil Wayne börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A törvény elől a hírességek sem tudnak elbújni, tetteik pedig végigkísérik őket. Az internet ugyanis nem felejt, így lehetett bármilyen rég is az a kihágás, ami miatt rács mögé kerültek, mindig számolniuk kell vele.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg Forrás: AFP

A színész már fiatalon is kedvelte a feltűnést, csak akkor még nem tehetségével hívta fel magára a figyelmet, hanem balhéival. Nagyon fiatalon droghasználó lett, és elég sok összetűzésbe keveredett a zsarukkal, várható volt, hogy sokáig nem kerülheti el a börtönt. Hamar el is érkezett a pillanat, amikor bezárták. Miután egy nap két vietnámi férfit is megtámadott, börtönbe csukták. Két évre ítélték, ebből azonban csak 45 napot kellett leülnie. Ez is elég volt azonban ahhoz, hogy változtasson az életén.

Lil Wayne

Lil Wayne Forrás: AFP

A rappert is utolérte a törvény, méghozzá tiltott fegyverbirtoklásért. Lil Wayne turnébuszát kutatták át a hatóság emberei, ahol találtak egy pisztolyt, amire nem volt engedélye a zenésznek. A járműben emellett még marihuána is volt, és habár Lil tagadta, hogy bármelyik hozzá tartozna, a fegyveren megtalálták a DNS-ét. Végül 8 hónap börtönbüntetésre ítélték.


Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. Forrás: AFP

A színész egészen fiatalon került az iparba, ez persze azt is jelentette, hogy nagyon gyorsan belekóstolt a végtelen bulik világába. Gyerekként használt először drogot, és évekig függő volt, emiatt járta meg a börtönt is. 1997-ben például hat hónapot töltött rács mögött.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan Forrás: Chance Yeh / Getty Images North America / AFP

Nem meglepő, hogy a botrányhősnő is hűvösre került. Megannyi összetűzése volt a hatóságokkal, hiszen bátran és lelkesen fogyasztotta az alkoholt és a drogokat. Egy alkalommal – legalábbis egyszer kapták el – alkohol és drog befolyásoltsága alatt vezetett is, ami miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, de mivel megszegte a szabadlábra helyezésének feltételeit, 90 napra börtönbe vonult.

Remy Ma

Remy Ma Forrás: AFP/2018 Getty Images/Paras Griffin

A rappernő ügye a legsúlyosabb mind közül, őt ugyanis súlyos testi sértés miatt zárták rács mögé. A Grammy-díjra jelölt zenész barátnőjét lőtte hasba, aki szerencsére túlélte a támadást. Remy azért szegezett pisztolyt ismerősére, mert szerinte a nő ellopta a pénzét, miután egy buliban rábízta a pénztárcáját. A rappert 8 év börtönbüntetésre ítélték 2008-ban.

Szakításáról beszélt Veres Mónika, Nika: három évig volt együtt párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-szakitasarol-beszelt-veres-monika-nika-harom-evig-volt-egyutt-parjaval.htmlVeres Mónika, Nika most először beszélt szakításáról. Párjával már az esküvőt tervezték, ám három év együttlét után szaktottak egymással.TV + SztárokOrigoStohl Andrásnak kicsordult a könnye a Piramis adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-stohl-andrasnak-kicsordult-a-konnye-a-piramis-adasaban.htmlMegható élettörténetét mesélte el a Piramis műsorában az egyik játékos. Stohl András is könnyekig meghatotta. TV + Sztárok--Kathryn Mayorga modell állítása szerint ezt tette vele Cristiano Ronaldo (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181001-kathryn-mayorga-modell-allitasa-szerint-ezt-tette-vele-crsitiano-ronaldo.htmlCristiano Ronaldo állítólag megerőszakolt 2009 júniusában egy amerikai modellt, majd megpróbálta megvenni a hallgatását. Ugyan a nő elfogadta a pénzt, a megállapodásukat most mégis felbontotta. Ez történt azon az éjszakán, amikor Ronaldo állítólag megerőszakolta Kathryn Mayorgát. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo reagált a szexuális erőszak vádjárahttp://www.life.hu/sztarok/20181001-cristiano-ronaldo-reagalt-a-szexualis-eroszak-vadjara.htmlSzexuális erőszakkal vádolja Cristiano Ronaldót egy amerikai modell. A focista most reagált a hírekre. TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow hozzáment Brad Falchuk forgatókönyvíróhozhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-gwyneth-paltrow-hozzament-brad-falchuk-forgatokonyvirohoz.htmlGwyneth Paltrow a legnagyobb titokban kimondta a boldogító igent a hétvégén. TV + Sztárok--Megmutatta 33 évvel fiatalabb szerelmét az 53 éves Mc Hawer: ő azhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-megmutatta-33-evvel-fiatalabb-szerelmet-az-53-eves-mc-hawer-o-az.html20 éves lányt szeret az 53 éves Koczka Géza, azaz MC Hawer. A mulatószenész szeptember elején egy izsófalvi koncertjén kezdett szemezni Fannival.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.