A legbátrabb páros TV2 forgatás Tilla család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla egy hónapig forgatta Máltán a TV2 A legbátrabb páros című műsorát, de egy jó darabig nem szeretne többet ilyen hosszú időre távol lenni családjától. Nehéz volt ez az időszak.

Kalandokkal és izgalmakkal teli, mégis nehéz időszakot zárt le Tilla. A műsorvezető egy hónapig volt Máltán, ott forgatták ugyanis a TV2 vadonatúj műsorát, A legbátrabb párost. Ugyan érdekes volt ez az élmény, de Tilla egy jó darabig nem szeretne külföldre forgatni, sok volt neki ez az idő a családja nélkül.

Tilla alig bírta családja nélkül Forrás: Instagram/Tilla

"

Az életem hozzájuk van kötve, és bár a munkámat mindig fegyelmezetten csinálom, nélkülük teljesen szétesek.

Borsnak

Survivor: a kiesett Bence csalódott a társaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-survivor-a-kiesett-bence-csalodott-a-tarsaiban.htmlA Survivortől Bencének kellett búcsúznia, aki csalódottan távozott: nem érti, miért neki kellett távoznia. TV + Sztárok--Három év és egy eljegyzés után szakított párjával az énekesnő Veres Mónika, Nikahttp://www.life.hu/sztarok/20181002-harom-ev-es-egy-eljegyzes-utan-szakitott-parjaval-az-enekesno-nika.htmlVeres Mónika, Nika elárulta: röviddel az esküvő előtt szakított párjával, akivel három évig voltak együtt. TV + SztárokOrigoElképesztő népszerűségnek örvend Vasvári Vivien - kígyózó sorok várták a közönségtalálkozónhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-elkepeszto-nepszerusegnek-orvend-vasvari-vivien-kigyozo-sorok-vartak-a-kozonsegtalalkozon.htmlElképesztően népszerű a fiatalok körében Luxus Vivi, a Feleségek luxuskivitelben című sorozat sztárja, aki a minap közönségtalálkozó keretein belül beszélgetett rajongóival. Voltak olyanok, akik hosszú órákat vártak a celebre és férjére, Fecsóra.TV + SztárokOrigoKifújogták Majkát a Ganxsta Zolee és a kartel rajongók a Budapest Parkban, "Hol van Curtis?" kiáltásokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-kifujogtak-majkat-a-ganxsta-zolee-es-a-kartel-rajongok-a-budapest-parkban.htmlA Ganxsta Zolee és a Kartel Big Daddy Laca 50. születésnapját egy hatalmas bulival ünnepelte meg a Budapest Parkban, ahol Döglégy két barátját, Majkát és Curtist is szerette volna egy színpadon látni, ám csak az ózdi hős vett részt az ünnepi koncerten. A rajongók reagáltak... TV + Sztárok--Így néz ki ma Lucy Lawless, a Xéna: A harcos hercegnő főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181001-igy-nez-ki-ma-lucy-lawless-a-xena-a-harcos-hercegno-foszereploje.htmlRengeteg kislány akart hasonlítani Lucy Lawlessre, amikor a Xéna: A harcos hercegnő főszerepében láthattáka képernyőn. A színésznő ma már elmúlt 50 éves. Megmutatjuk, hogy néz ki ma. TV + Sztárok--Borzalmas tragédia történt Erzsébet királynő legrosszabb napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-borzalmas-tragedia-tortent-erzsebet-kiralyno-legrosszabb-napjan.htmlTöbb mint 60 éves uralkodása alatt Erzsébet királynő átélt felemelő pillanatokat és tragédiákat is. Most arra is fény derült, mi volt élete legrosszabb napja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.