Jennifer Lawrence párkapcsolat szerelem Cooke Maroney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szerelem Az éhezők viadala filmek sztárja, Jennifer Lawrence. A színésznő ezúttal nem a celeb körökből választott magának férfit. 

Május óta van együtt Jennifer Lawrence új szerelmével, Cooke Maroney-val. A férfiről eddig nem sokat lehetett tudni, ugyanis nem a hírességek köréből való. Teljesen civil, a színésznő egyik barátnőjén keresztül ismerte meg - írjta a Cosmopolitan.

Úgy tudni, hogy nagyon művelt férfiről van szó, művészettörténettel foglalkozik, egy galériát igazgat. A híresztelések szerint azonban kicsit sem unalmas, szereti a partikat és a pörgést. Úgy tűnik, hatalmas a szerelem, már kézen fogva sétálnak az utcán.

Jennifer Lawrence és új kevese Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Debreczeni Zita megmutatta magát gyerekként: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-debreczeni-zita-megmutatta-magat-gyerekkent.htmlDebreczeni Zita hihetetlenül cuki képet mutatott magáról a régmúltból: így nézett ki kisgyerekként. TV + SztárokOrigoChad le Clos úszó Cseh Laciról nyilatkozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-chad-le-clos-uszo-cseh-lacirol-nyilatkozott.htmlChad le Clos mindössze 20 évesen lett a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka, Cseh Laci nagy versenyzői riválisa, aki 2014-ben az év úszója is lett. A sportoló exkluzív interjút adott a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak és elárulta, mi a véleménye a magyar versenyhelyszínről és arról is beszélt, milyen kapcsolatban van Cseh Lacival. TV + Sztárok--Schobert Lara nem szeretne sztár lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181004--schobert-lara-nem-szeretne-sztar-lenni.htmlSchobert Lara egy fiataloknak szóló alkalmazásnak köszönhetően nagyon sok követőt szerzett, de szülei miatt egyébként is rengetegen ismerik. Elárulta, őt vonzza-e a sztárság. TV + SztárokOrigoTillát megviselte családja hiánya míg Máltán forgatta A legbátrabb párosthttp://www.life.hu/sztarok/20181002-tillat-megviselte-csaladja-hianya-mig-maltan-forgatta-a-legbatrabb-parost.htmlTilla egy hónapig forgatta Máltán a TV2 A legbátrabb páros című műsorát, de egy jó darabig nem szeretne többet ilyen hosszú időre távol lenni családjától. Nehéz volt ez az időszak. TV + SztárokOrigoTárgyalótermen kívül egyezkedhet az általa okozott baleset sérültjével Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-targyalotermen-kivul-egyezkedhet-az-altala-okozott-baleset-serultjevel-fesus-nelly-szineszno.htmlTöbb autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Ahogy megírtuk, nemrégiben lezárult a nyomozás, az ügyészség a gyanúsítottal szemben a büntetőeljárást 6 hónapra felfüggesztette, és az ügyet közvetítői eljárásra utalta TV + Sztárok--Elvesztette kisbabáját Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-elvesztette-kis-babajat-vasvari-vivien-nyero-paros-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien hetekkel ezelőtt elkeseredett videókat posztolt a közösségi oldalára, de nem kommentálta azokat. Most azonban elmondta: nem sokáig tartott a boldogságuk, ugyanis elvesztette a kisbabáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.