Verekedésbe keveredhetett Curtis

Forrás: Instagram/curtis4ker -
verekedés Curtis foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Curtis balhéba keveredett a szombati Újpest-Fradi meccs után: a rapper a zöldek szurkolóival kerülhetett összetűzésbe. 

Köztudott, hogy Curtis megszállott Újpest-szurkoló, de csapata a szombati mérkőzésen alulmaradt a Fradival szemben. A meccs viszont ezzel még nem volt lejátszva, a küzdelem állítólag a szurkolók között folytatódott. Curtis Facebook-oldalán is közvetített.

Curtis verekedésbe keveredett? Forrás: Instagram/curtis4ker

"Valamelyiknek be kéne a fejét törni azért... én azon lennék" – írta a rapper, később pedig már csak azt közölte, „meghunyászkodtak" a Fradisok. „A meccs 1:0 lett, de most Sz. Csabával egyenlítettünk Pest határában. Nyolc a kettőben meghunyászkodtak a k**va zöldek. Köszi és jó éjt" – írta még a rapper. A Ripost szerint ezzel egyértelműen arra utal, hogy verekedtek a másik tábor szurkolóival.

Elvesztette kisbabáját Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-elvesztette-kis-babajat-vasvari-vivien-nyero-paros-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien hetekkel ezelőtt elkeseredett videókat posztolt a közösségi oldalára, de nem kommentálta azokat. Most azonban elmondta: nem sokáig tartott a boldogságuk, ugyanis elvesztette a kisbabáját. TV + Sztárok--Tárgyalótermen kívül egyezkedhet az általa okozott baleset sérültjével Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-targyalotermen-kivul-egyezkedhet-az-altala-okozott-baleset-serultjevel-fesus-nelly-szineszno.htmlTöbb autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Ahogy megírtuk, nemrégiben lezárult a nyomozás, az ügyészség a gyanúsítottal szemben a büntetőeljárást 6 hónapra felfüggesztette, és az ügyet közvetítői eljárásra utalta TV + Sztárok--Survivor: feladta a játékot az Agila törzs tagja, Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20181004-survivor-feladta-a-jatekot-eszti.htmlAz Agila törzs játékosa, Eszti nem bírta tovább, ezért úgy döntött, hogy végleg búcsút vesz társaitól és a Survivortől.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka elmondta, hogy érzi magát az elmúlt hónapok nehézségei utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181003-hosszu-katinka-elmondta-hogy-erzi-magat-az-elmult-honapok-nehezsegei-utan.htmlMagyarországra érkezett a magyar úszósport történelmének nagy büszkesége, a Világkupa. Hosszú Katinka elmondta, a hetedik világkupa sorozata ez, de egyben az első, amit magyarországi állomással is bővítettek. 2012 óta Katinka 268 arany, 76 ezüst, és 55 bronz érmet gyűjtött, ami pontosan 399, így tehát a négyszázadikra készül. A rendezvényt megnyitó sajtótájékoztatón elmondta, mit gondol a világkupa állomásról, valamint elárulta azt is, hogy a korábbi hónapok megterhelő lelkiállapota ellenére hogy van most, és ez hogyan fog hatni a versenyzésre.TV + Sztárok--Magyar sztárok, akik többször is elváltak: Esztergályos Cecília és Ernyey Béla sem egyszer mondta ki az igenthttp://www.life.hu/sztarok/20181003-magyar-sztarok-akik-tobbszor-is-elvaltak-esztergalyos-cecilia-es-ernyey-bela.htmlGregor Bernadett ismét válik, Szarvas Attilával való házasságuk négy év után ment tönkre. A színésznőnek ez már nem az első és nem is a második, hanem a negyedik válása, de nem ő az egyetlen magyar sztár, aki elsőre és másodjára sem találta meg azt az embert, akivel a holtodiglan tényleg örökké tart. Íme, azok a hazai hírességek, akik szintén elváltak párszor. TV + Sztárok--Kelemen Anna elmondta a véleményét Cristiano Ronaldo erőszak-ügyéről (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181003-kelemen-anna-elmondta-a-velemenyet-cristiano-ronaldo-eroszakugyerol-18.htmlMár szinte senki előtt nem titok, hogy a sztárfocistát, Cristiano Ronaldót nemi erőszakkal vádolja a 34 éves Kathryn Mayorga. Erről most Kelemen Anna is elmondta a véleményét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.