Közleményt adott ki a Juventus Cristiano Ronaldóról

közlemény Kathryn Mayorga nemi erőszak Cristiano Ronaldo Juventus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemi erőszakkal vádolta meg Kathryn Mayorga modell Cristiano Ronaldót. Azt állítja, hogy a focista 2009-ben, Las Vegasban erőszakosan közösült vele. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, és Ronaldo után most a klubja is közleményt adott ki.

Csütörtökön a Juventus közleményben védte meg játékosát:
"Ronaldo az elmúlt hónapokban rendkívül profi hozzáállást mutatott, elkötelezettségét mindenki értékeli a Juventusnál. Az állítólagos események nem változtatják meg véleményünket. Változatlanok érzéseink erről a fantasztikus bajnokról" - idézi a közleményt a 24.hu.



Debreczeni Zita megmutatta magát gyerekként: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-debreczeni-zita-megmutatta-magat-gyerekkent.htmlDebreczeni Zita hihetetlenül cuki képet mutatott magáról a régmúltból: így nézett ki kisgyerekként. TV + SztárokOrigo12 év után szétköltözött Bochkor Gábor és Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20181005-12-ev-utan-szetkoltozott-bochkor-gabor-es-varkonyi-andrea.htmlA Blikk tudta meg, hogy válságban van Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata: már szét is költöztek. TV + SztárokJennifer Lawrence ezúttal nem celeb párt választotthttp://www.life.hu/sztarok/20181004-jennifer-lawrence-ezuttal-nem-celeb-part-valasztott.htmlÚjra szerelem Az éhezők viadala filmek sztárja, Jennifer Lawrence. A színésznő ezúttal nem a celeb körökből választott magának férfit. TV + Sztárok--Tolvai Reni megmutatta, milyen szexi volt néhány évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20181004-tolvai-reni-megmutatta-milyen-szexi-volt-nehany-evvel-ezelott.htmlMég 2010-ben nyerte meg a Magasztár 5. szériáját Tovlai Reni. Most megmutatta, hogyan már akkor is nagyon szexi volt. TV + SztárokRita Ora az ágyból posztolt meztelenülhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-rita-ora-az-agybol-posztolt-meztelenul.htmlRita Ora énekesnő nemcsak hangjával hökkenti meg rajongóit, hanem gyönyörű testével is. Most is egy szexi, mégis sejtelmes fotót töltött fel Instagram-oldalára. TV + Sztárok--Albert Györgyi újságíró 10 éve hunyt el, boldog volt, amikor elmenthttp://www.life.hu/sztarok/20181004-albert-gyorgyi-ujsagiro-10-eve-hunyt-el-boldog-volt-amikor-elment.htmlTíz évvel ezelőtt, 2008-ban hunyt el Albert Györgyi újságíró. Egy taxiban állt meg a szíve. Szép volt, tehetséges, nehéz gyermekkora egész életére rányomta a bélyegét. Pánikbeteg volt, depressziós, anorexiás és alkoholfüggő. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.