Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István szerint visszakapták az igazi Katinkát

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
Iron Lady Hosszú Katinka Hosszú István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka édesapja elárulta, nem csak a rajongók, de a család is visszakapta az igazi mosolygós, viccelődős Katinkát.

A Magyarországon megrendezett úszó Világkupa versenyen Hosszú Katinka ismét remekelt: 100 méter vegyesen és 200 méter pillangón is a dobogó legfelső fokára álhatott, megszerezve ezzel 400. és 401. érmét is. Természtesen Katinka édesapja, az egykor válogatott kosárlabdázó Hosszú István is a helyszínen szurkolt lányának.

Hosszú Katinka Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

"Leírhatatlan érzés volt, ahogy a közönség élteti a lányomat. Egy szülőnek a gyermeke az első, sokkal jobban örül az ő sikerének, mint a sajátjának. Nagyon szoros volt mindkét futam, már kezdtem azt hinni, Katinka szórakozik velünk, hogy minél jobban izguljunk" - mesélte Hosszú a Borsnak, aki hozzátette, végre mindenki visszakapta az igazi Katinkát.

Visszakaptuk az igazi Katinkát. Ez nemcsak a szurkolókra igaz, hanem ránk, szülőkre is.

Várkonyi Andrea egy másik férfi miatt hagyta el 12 év után Bochkor Gábort? Azt beszélikhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-varkonyi-andrea-egy-masik-ferfi-miatt-hagyta-el-12-ev-utan-bochkor-gabort.htmlVárkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata 12 év után néhány hónappal ezelőtt ért véget. Az egykori szerelmespár már szét is költözött, közösen kiadott közleményükben azt írják, a legnagyobb egyetértésben váltak egy útjaik, lányukat, pedig ezután is közösen fogják nevelni. Egyes értesülések szerint egy harmadik fél is bekerült a képbe...TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSurvivor: Alexandra teljesen összeomlotthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-survivor-alexandra-teljesen-osszeomlott.htmlHiába Gábor vigasztaló szavai, Alexandra képtelen volt abbahagyni a zokogást. Vajon van visszaút a lánynak a törzsbe?TV + SztárokOrigoBaji Balázs elárulta Hosszú Katinka titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-baji-balazs-elarulta-hosszu-katinka-titkat.htmlA 2000-es sydney-i Olimpia úszó sztárja, az angolna becenévre is hallgató Eric Moussambani az első magyar úszó Világkupán különböző sportágak szupersztár sportolóival versenyzett. A sztárfutamon ott volt többek közt a téli Olimpia magyar aranyérmes sztárja, Liu Shaolin Sándor, valamint a tavalyi év sportolója, a gátfutó Baji Balázs is, aki megnyerte a versenyt. Mestere pedig nem más volt, mint Hosszú Katinka. Balázs a Life.hu-nak nyilatkozott a sztárfutam után, többek közt Katinka titkáról. TV + SztárokŐk Hollywood legcukibb házaspárja: Emily Blunt és John Krasinskihttp://www.life.hu/sztarok/20181005-ok-hollywood-legcukibb-hazasparja-emily-blunt-es-john-krasinski.htmlHollywoodban sajnos nem az a megszokott, hogy a házaspárok kitartanak egymás mellett, és egyetértésben, harmonikus kapcsolatban nevelik a gyermekeiket, de Emily Bluntnak és John Krasinskinak sikerült megvalósítania ezt a lehetetlennek tűnő küldetést egy olyan környezetben, ahol nem feltétlenül a hűség és a kitartás a legnagyobb érték. TV + Sztárok--Megházasodott Tunyogi Bernadett: 44 évesen másodjára is kimondta az igenthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-meghazasodott-tunyogi-bernadett-44-evesen-masodjara-is-kimondta-az-igent.htmlTunyogi Bernadett 44 évesen mondta ki másodjára a boldogító igent. A színésznő álomesküvőjéről mesélt. TV + SztárokThinkstock12 év után szétköltözött Bochkor Gábor és Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20181005-12-ev-utan-szetkoltozott-bochkor-gabor-es-varkonyi-andrea.htmlA Blikk tudta meg, hogy válságban van Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata: már szét is költöztek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.