Pintér Tibor szerint barátnőjének, Fridának nem jó a szociális érzéke

Forrás: TV2 -
Pintér Tibor intelligens Rubos Frida
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart Pintér Tibor és barátnőjének Mokkás interjúja. Élő adásban vesztek össze, ami után Balázsék felkeresték a színészt. Arról érdeklődtek, milyen is a kapcsolatuk. Tenya megvédte Fridát: szerinte a lány egyetlen hibája, hogy nagyon őszinte. 

Pintér Tibor barátnője könnyes szemmel ült be a Mokka stúdiójába, összevesztek élő adásban, majd Frida trágár szavakkal illette szerelmét. Nem csoda, hogy ezek után Balázsék megkeresték Tenyát és arról érdeklődtek, mi a helyzet most kettejük között. Tenya pedig elárulta, hogy Frida legnagyobb hibája az őszintesége.

Pintér Tibor és 23 évvel fiatalabb kedvese élő adásban vesztek össze Forrás: TV2

volt már húszévesből nagyon intelligens és jó szociális érzékenységű barátnőm, na ő nem az.

24.hu

Csobot Adél üzent Bencének: lélekben mindig ott van velehttp://www.life.hu/sztarok/20181006-csobot-adel-uzent-bencenek-lelekben-mindig-ott-van-vele.htmlCsobot Adél megható üzenetet küldött szerelmének: lélekben ott van vele, amíg Bence műsort vezet. TV + SztárokOrigoVajna Timi még a spagettit is erotikusan eszi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-vajna-timi-meg-a-spagettit-is-erotikusan-eszi-foto.htmlVajna Timi minden fotója tiszta erotika: még a spagettit is úgy eszi, mintha szexi játékszer lenne.TV + SztárokOrigoTilla egykor alkholollal oldotta szorongásáthttp://www.life.hu/sztarok/20181006-tilla-egykor-alkholollal-oldotta-szorongasat.htmlMeglepő, hogy olyan sikeres emberként Tilla mégis sokszor szorongott, és alkalomadtán ezt alkohollal csillapította. TV + SztárokOrigoLiptai Claudiát tiniként elütötte egy autóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-liptai-claudiat-tinikent-elutotte-egy-auto.htmlNem lehetett könnyű Liptai Claudia édesanyjának, ugyanis a műsorvezető vadóc tini volt. A legvadabb emlékét meg is osztotta a nyilvánossággal Clau: egy buli után elütötte egy autó. TV + Sztárok--Kondákor Zsófi, a Jóban Rosszban színésznője nyerte a MasterChef Vip című gastroműsort: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-kondakor-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-nyerte-a-masterchef-vip-cimu-gastromusort-video.html27 híresség közül Kondákor Zsófi vihetette el a MasterChef Vip trófeáját, ő nyerte meg a gastroműsort.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea egy másik férfi miatt hagyta el 12 év után Bochkor Gábort? Azt beszélikhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-varkonyi-andrea-egy-masik-ferfi-miatt-hagyta-el-12-ev-utan-bochkor-gabort.htmlVárkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata 12 év után néhány hónappal ezelőtt ért véget. Az egykori szerelmespár már szét is költözött, közösen kiadott közleményükben azt írják, a legnagyobb egyetértésben váltak egy útjaik, lányukat, pedig ezután is közösen fogják nevelni. Egyes értesülések szerint egy harmadik fél is bekerült a képbe...TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.