Aradszky László egy évvel a halála után kapott felkérést egy fellépésre

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Aradszky László halál fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt távozott az élők sorából Aradszky László, de úgy tűnik, a táncdalénekes halálának híre nem jutott el mindenkihez: fellépni hívták. 

Egy évvel ezelőtt örökre elbúcsúzott Aradszky László, halálának híre megrézta a családot, barátokat és rajongókat is. Úgy tűnik azonban, hogy nem jutott el mindenkihez, ugyanis a nem is olyan rég fellépni hívták egy 80 éves ikerpár születésnapjára.

Aradszky Lászlót egy évvel a halála után hívták fellépésre Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Laci profi volt, a közösségi oldalára is mindent maga tett fel, imádta a számítógépet, az okostelefont, én viszont éppen csak tudom kezelni" - mondta az énekes özvegye, aki ezért össze is volt zavarodva egy felkérés láttán. Először azt hitte, régi üzenetet olvas.

Először szíven ütött a dolog, úgy éreztem, kegyeletsértő, aztán arra gondoltam, hogy a férjem milyen szívesen ment énekelni korábban

Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.