Repül az idő: Berki Jack már iskolás

Forrás: Nyakas Gábor Kutyareform -
kutya Katona Renáta Berki Mazsi kutyaiskola család Berki Jack Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint az a nemrégiben megtartott Influencer Fesztiválon is kiderült, az állatok körében is egyre gyakoribb, hogy saját Instagram profillal rendelkeznek. Közülük a legnépszerűbbek egyike Berki Jack, Berki Krisztián és Berki Mazsi közös francia bulldogja. Jack jólnevelt, okos, tanulékony kutya, így mindig könnyen elsajátítja az iskola aktuális leckéjét.

Jack igazán trénere a magyar kutyasuttogóként is ismert Nyakas Gábor, aki saját módszerével tanítja mind a kutyákat, mind a gazdákat arra, hogy együttélésük minél harmonikusabb és örömtelibb lehessen.

„A kutyaválasztásnál szinte teljes mértékben Gáborra hagyatkoztunk, hiszen olyan szakmai múlt és saját, évtizedeken át fejlesztett módszertan áll mögötte, amit más hazai szakember nem mondhat el magáról. Nagyon fontos szempont volt számunkra, hogy tanítható és Nati miatt gyerekszerető kutyánk legyen, így esett a választásunk a francia bulldogra" – meséli Krisztián. „Annyira jó szakembert ismertünk meg Gábor személyében, hogy azóta is szoros a kapcsolatunk, és természetesen ő lett Jack oktatója is."

Berki Krisztián és kutyája hasonlítanak Forrás: Nyakas Gábor Kutyareform

Gábor is emlékszik a kezdetekre: „Amikor megkeresett Krisztián, hogy kutyát szeretnének, őszintén szólva volt bennem némi félsz: vajon fel tud-e nőni egy ilyen komoly, életre szóló feladathoz? Hiszen egy kutya gazdájává válni óriási felelősséget, rengeteg változást és esetenként lemondást jelent. Elmondhatom, hogy abszolút pozitívan csalódtam: ha Mazsit és Krisztiánt nem látnám a kutyával foglalkozni, akkor is tudnám, hogy jó dolga van – Jack ugyanis kiegyensúlyozott, boldog és barátságos eb."

Amellett, hogy Gábor rendszeresen tanítja és képzi Jacket, annyira megszerették egymást, hogy nála nyaral Jack, ha a család egy utazásra nem tudja őt magával vinni. „Sokat vagyunk együtt, így már jól ismerem Jack személyiségét. Nagyon hasonlít Krisztiánra: békés, barátságos, imád lustálkodni. Ugyanakkor, ha feladat van, 100 százalékon pörögve oldja meg azt és nem nyugszik, amíg nincs teljesen kész. A gyerekekkel higgadt, türelmes, és hát tagadhatatlan, hogy a szép hölgyeket is szereti" – nevetett Gábor.

A kutyus nagyon jól kijön Mazsival és Natival is Forrás: Nyakas Gábor Kutyareform

„Mindez nem meglepő, hiszen minden kutya saját személyiséggel és lelkivilággal rendelkezik, amely gyakran mutat hasonló jeleket a gazdákéval. Emiatt is tartom fontosnak, hogy egy-egy képzés alkalmával ne csak a kutyával, de a gazdával is foglalkozzak, hiszen így hozható létre a tökéletes összhang köztük."

Béres Alexandra a rászoruló gyermekekért kampányol: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-beres-alexandra-a-raszorulo-gyermekekert-kampanyol.htmlBéres Alexandra is csatlakozott az UNICEF kampányához, mely a rászoruló gyermekeket segíti, hogy azok egészségesen és biztonságban tudjanak felnőni. Összesen tizenhét, a maga területén kiemelkedően sikeres ember állt a kampány mellé, Béres Alexandra pedig a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy ő miért csatlakozott az akcióhoz. TV + Sztárok--Oláh Gergő álruhába öltözött, nem ismerte fel az X-Faktor zsűrije: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-olah-gergo-alruhaba-oltozott-nem-ismerte-fel-az-xfaktor-zsurije-video.htmlA X-Faktor egy korábbi győztese, Oláh Gergő megtréfálta a műsor zsűrijét. Álruhában állt eléjük, ám csak akkor jöttek rá, kivel is van dolguk, amikor énekelni kezdett. Puskás Peti pedig még akkor sem. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoNagyon szexi legújabb fotóján Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-nagyon-szexi-legujabb-fotojan-szinetar-dora.htmlSzinetár Dórát nem győzik dicsérni rajongói fotója alatt: "Ragyogsz, mint egy csillag."TV + SztárokOrigoÉnektanár jelentkezett az X-Faktorba: ByeAlex kemény kritikát fogalmazott meghttp://www.life.hu/sztarok/20181008-enektanar-jelentkezett-az-x-faktorba-byealex-kemeny-kritikat-fogalmazott-meg.htmlNagyot koppant Ferencz Mari, aki énektanárként és énekesként jelentkezett az X-Faktor versenyébe. Egyik mentornak sem nyerte el tetszését a produkciója.TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa újra szerelmes: ő maga mesélt választottjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-demcsak-zsuzsa-ujra-szerelmes-o-maga-meselt-valasztottjarol.htmlDemcsák Zsuzsa 6 év szinglilét után újra szerelmes. Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát.TV + SztárokOrigoBochkor Gábor is párra talált a szakítás után: egy fiatal nő a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-bochkor-gabor-is-parra-talalt-a-szakitas-utan-egy-fiatal-no-a-valasztottja.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andi 12 év párkapcsolat után szakítottak egymással. Ahogy azt a life.hu megírta, Várkonyi Andi állítólag jóképű kollégájával jött össze, ezúttal pedig az is kiderült, hogy Bochkor Gábor is gyengéd érzelmeket táplál egy fiatal lány iránt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.