Rubint Réka elárult 3 dolgot, amit eddig nem tudhattak rajongói

Rubint Réka példakép gyerekkor Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megadta a lehetőséget Instagram-oldalán Rubint Réka, hogy rajongói kérdezzenek tőle. Ő pedig készséggel válaszolt is rájuk, így olyan dolgokat árult el, amelyeket eddig nem lehetett tudni. 

Több hírességhez hasonlóan Rubint Réka is megadta a lehetőséget követőinek, hogy Instagram-oldalán kérdezzenek tőle. Ezekre pedig Insta-storyban válaszolt. Akad köztük néhány igencsak meglepő információ.

Az egyik rajongója például arra volt kíváncsi, mi szeretett volna lenni gyerekkorában. Rubint Réka pedig elárult, hogy korboncnok. Arra a kérdésre pedig, hogy ki a példaképe, Victoria Beckham volt a válasz. Úgy érzi ugyanis, hogy hozzá hasonlóan ő sem ismer lehetetlen, és mindent megtenne a családjáért. De az is kiderült, hogy lányát, Schobert Larát Noelnek hívták volna, ha fiú lesz.

Rubint Réka titkokat árult el Forrás: Rubint Réka/Instagram

A Limp Bizkit frontemberét próbálták lerúgni a színpadról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-a-limp-bizkit-frontemberet-probaltak-lerugni-a-szinpadrol.htmlÉrdekes jelentenek lehettek szemtanúi a Rock Allegiance fesztivál látogatói. A Limp Bizkit frontemberét próbálták meg lerúgni nekifutásból. TV + SztárokRepül az idő: Berki Jack már iskoláshttp://www.life.hu/sztarok/20181008-repul-az-ido-berki-jack-mar-iskolas.htmlMint az a nemrégiben megtartott Influencer Fesztiválon is kiderült, az állatok körében is egyre gyakoribb, hogy saját Instagram profillal rendelkeznek. Közülük a legnépszerűbbek egyike Berki Jack, Berki Krisztián és Berki Mazsi közös francia bulldogja. Jack jólnevelt, okos, tanulékony kutya, így mindig könnyen elsajátítja az iskola aktuális leckéjét. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldót egy másik nő is szexuális erőszakkal vádoljahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-cristiano-ronaldot-egy-masik-no-is-szexualis-eroszakkal-vadolja.htmlÚjabb áldozat jelentkezett, akit állítólag szintén megerőszakolt Cristiano Ronlado. A nő kilétét nem fedték fel. TV + Sztárok--Gyönyörű ékszertervezőt szerethet Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-gyonyoru-ekszertervezot-szerethet-brad-pitt.htmlA hírek szerint újra szerelmes Brad Pitt: a színészről és állítólagos új párjáról lesifotók is készültek. TV + Sztárok--Camilla hercegné nem megy el Eugénia hercegnő esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20181008-camilla-hercegne-nem-megy-el-eugenia-hercegno-eskuvojere.htmlCamilla hercegné kihagyja Eugénia hercegnő pénteki esküvőjét, korábban ugyanis már elígérkezett egy iskolai rendezvényre. TV + Sztárok--Aradszky László egy évvel a halála után kapott felkérést egy fellépésrehttp://www.life.hu/sztarok/20181008-aradszky-laszlo-egy-evvel-a-halala-utan-kapott-felkerest-egy-fellepesre.htmlEgy évvel ezelőtt távozott az élők sorából Aradszky László, de úgy tűnik, a táncdalénekes halálának híre nem jutott el mindenkihez: fellépni hívták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.