Íme, az első fotó Kollányi Zsuzsiról és kisbabájáról

fotó család szerelem Kollányi Zsuzsi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi augusztusban adott életet gyermekének, ám képet eddig még nem mutatott róla: íme, az első, bár ebből sem látszik sok.

Kollányi Zsuzsi a legnagyobb titokban adott életet gyermekének, csak szerelme Facebook-oldaláról derült ki, hogy az énekesnő megszült. Azóta nem is nagyon posztolt Zsuzsi Instagram-oldalára, de most közzétette az első képet, amelyen immár családként szerepelnek. Habár a kisfiúból nem sok látszik, az egyértelmű, hogy a szülők nagyon boldogok.

Család és karrier – Interjú a Sanofi gyógyszercég vezérigazgatójával, Szörényi Beátávalhttp://www.life.hu/csalad/20181008-csalad-anyasag-es-karrier-interju-a-sanofi-gyogyszerceg-vezerigazgatojaval-szorenyi-beataval.htmlAmikor egy nőnek gyermeke születik, új, eddig ismeretlen feladattal találja szemben magát. Minél előbb meg kell tanulnia, hogyan zsonglőrködjön munka és családi élet között. A szakmai sikerekről és a karrierépítésről azonban az után sem kell lemondanunk, hogy anyává válunk. A Sanofi gyógyszercég vezérigazgatóját, Szörényi Beátát vezető pozícióról, feladatok összehangolásáról és társadalmi szerepvállalásról egyaránt kérdeztem. CsaládOrigoSchobert Lara megmentette öccse, Norbika életéthttp://www.life.hu/csalad/20181009-schobert-lara-megmentette-occse-norbika-eletet.htmlRubint Réka elárulta, lánya, Lara egyszer megmentette öccse, Norbika életét. CsaládOrigo22 éves lett Szinetár Dóra nagyfia, Marcihttp://www.life.hu/csalad/20181009-22-eves-lett-szinetar-dora-nagyfia-marci.htmlSzinetár Dóra nagyfia, Marci 22. születésnapja alkalmából egy közös fotót posztolt közösségi oldalára. CsaládOrigoStohl András közös fotót posztolt lányával, Lucávalhttp://www.life.hu/csalad/20181009-stohl-andras-kozos-fotot-posztolt-lanyaval-lucaval.htmlStohl András közös fotót posztolt lányával, Lucával a közösségi oldalára. Család--Galambos Lajos megkérte gyerekeit, változtassák meg a nevüket: így akarta őket megvédenihttp://www.life.hu/csalad/20181009-galambos-lajos-megkerte-gyerekeit-valtoztassak-meg-a-nevuket-igy-akarta-oket-megvedeni.htmlGalambos Lajos és családja azt elmúlt időszakban komoly megpróbáltatásokon ment keresztül amiatt, mert gáz- és villanylopással vádolták meg a mulatós sztárt. Bár Lajcsi ártatlannal vallja magát, mégis lelkiismeretfurdalása van családja miatt, így egy megrázó dologra kérte őket: változtassanak nevet.Család--Facebookon mutatta meg koporsóban fekvő feleségét és babáját a férfi (18+)http://www.life.hu/csalad/20181007-facebookon-mutatta-meg-koporsoban-fekvo-feleseget-es-babajat-a-ferfi.htmlA kaliforniai Zach Kincaid mindenkinek meg akarta mutatani, milyen bozalom történt a családjával.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.