Sztárban sztár verseny Tolvai Reni Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán látni együtt Tolvai Renit és Kállay Sounders Andrást. Most egymás ellen versenyeznek majd a Sztárban sztár című műsorban. A Mokkában kapcsolatukról is meséltek. 

Tolvai Reni énekesnő gyakran posztol közösségi oldalára olyan fotókat, melyeken meglehetősen sokat mutat magából. Különösen kebleit szereti hangsúlyozni. Párjával, Kállay Sounders Andrással azonban nagyon ritkán látni, most a Sztárban sztár című műsorban versenyeznek majd egymás ellen.

A Mokkában kapcsolatukról meséltek. Azt mondták, szeretnék, ha önálló előadóként kezelnék őket. Tolvai szerint, ha túlságosan demonstrálnák kapcsolatukat, az nem lenne jó hatással karrierjükre. "Akkor mindenhova együtt hívnak, mindenhol együtt jelenünk meg, párként kezelnek, nem mint két önálló énekest" - mondta Tolvai Reni. A műsorvezetők ezután arra kérték őket, hogy jellemezzék kapcsolatukat, ezt pedig a következő szavakkal tették meg: "Szenvedélyes, viharos."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.