Liam Neesont felismerte egy ló

film forgatás Liam Neeson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liam Neeson új westernjének forgatása alatt dolgozott együtt egy lóval, és a színész szentül hiszi, hogy az állat felismerte őt. 

Liam Neeson legújabb szereplése, a The Ballad of Buster Scruggs című western miatt forgatott együtt egy lóval, de mint kiderült, nem ez az első közös munkájuk az állattal, és a színész meggyőződése, hogy a ló nem felejtette el őt. Liam állítja, hogy a paripa felismerte.

Liam Neesont felismerte egy ló Forrás: AFP/Angela Weiss

„Nem fogod elhinni, de én mondom, ez a ló felismert engem. Emlékezett rám egy másik filmből, amit együtt csináltunk" – mondta Liam Neeson, aki azt is elárulta, miből gondolja, hogy az állat emlékszik rá: nyerített és dobolt a patájával - írja a Vulture.

Egy svéd nő azt állítja, George Michaeltől született gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-egy-sved-no-azt-allitja-george-michaeltol-szuletett-gyermeke.htmlEgy svéd nő azt állítja, hogy 1997-ben teherbe esett George Michaeltől: a zenész állítólag anyagilag is támogatta őket. TV + Sztárok--Csak fotózás volt: nem házasodott össze Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-csak-fotozas-volt-nem-hazasodott-ossze-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlRóka Adrienne és Kabát Peti esküvői fotói nem voltak igaziak: nem házasodott össze a pár. TV + SztárokOrigoSzenzációs négyes: Nagy Alexandra a színpadon sírta el magát édesapja halála miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-szenzacios-negyes-nagy-alexandra-a-szinpadon-sirta-el-magat-edesapja-halala-miatt.htmlMegható pillanatoknak lehettek szemtanúi a Szenzációs négyes nézői: Nagy Alexa a színpadon sírta el magát előadásuk után. Régi sebeket tépett fel. TV + SztárokOrigoRadics Gigi nehezen bírja a távkapcsolatot: hiányzik neki a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-radics-gigi-nehezen-birja-a-tavkapcsolatot-hianyzik-neki-a-szerelme.htmlAmerikában rátalált a szerelem Radics Gigire, azonban a távolságot nehezen viseli az énekesnő. Az időeltolódás miatt sokszor beszélni sem tudnak egymással. TV + SztárokOrigoPánikrohamot kapott Tóth Andi A legbátrabb páros forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20181009-panikrohamot-kapott-toth-andi-a-legbatrabb-paros-forgatasan.htmlPánikrohamot kapott A legbátrabb páros című műsor forgatásán Tóth Andi, énekesnő. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő életmódot vált, 30 napig nem eszik hústhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-mihalik-eniko-eletmodot-valt-30-napig-nem-eszik-hust.htmlCsupa változás mostanában Mihalik Enikő élete. Vlogot indított, beszélt már a családalapításról, most pedig belekóstol a vegetáriánus életmódba is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.