Schobert Norbi A legbátrabb páros című műsorban letépte magáról a mikrofont és összepakolt

Forrás: ATV -
A legbátrabb páros Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 9-én elstartolt A legbátrabb páros című sztár reality, ahol a hírességek a létező legdurvább feladatokat válallják be annyak érdekében, hogy elnyerjék a az első helyért járó trófeát. Már az első adás is bővelkedett drámákban: Schobert  Norbi letépte magáról a mikrofont, és azt mondta, kiszáll a játékból.

Elindult A legbátrabb páros című vetélkedő, ahol a sztárok legvadabb rémálva válik valóra: olyan feladatokat kell végrehajtaniuk, ami mindannyiukat próbára teszi. Már az első adás is drámákkal volt tele: Palácsik Lilla férje feladta az első feladatot, ahol víz alatt kellett egy ketrecből kiszabadulniuk, Schobert Norbi pedig annyira kiakadt, hogy

letépte magáról a mikrofonját,

összecsomagolt és csak annyit mondott: "Kiszállok".

Schobert Norbi Forrás: ATV

Norbiék és Palácsik Lilláék végeztek az utolsó két helyen. A büntetésük pedig az volt, hogy szoba nélkül maradtak, illetve négyüknek egy tornyon kellett osztozniuk, szalma ágyakon. Mivel 7 páros kezdte a játékot és csak 5 szoba van, így Norbiék hoppon maradtak, amit a fitnesz guru rosszul viselt. "Nem azért dolgoztam 30 évig, hogy így aludjak!"

A többiek nagyon meglepődtek Norbi hisztijén, nem gondolták, hogy ennyire ki tud akadni.

Végül minden jóra fordult: Németh Kristóf segített lehiggadni Norbinak és átadta a szobáját. Majd Norbi mégis rászánta magát a szalma ágyon alvásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.