Várkonyi Andrea Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja röppent fel a hír, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea egy ideje már külön élnek, sőt, már mindketten új párra is találtak. 
Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea

Tárgyalótermen kívül egyezkedhet az általa okozott baleset sérültjével Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-targyalotermen-kivul-egyezkedhet-az-altala-okozott-baleset-serultjevel-fesus-nelly-szineszno.htmlTöbb autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Ahogy megírtuk, nemrégiben lezárult a nyomozás, az ügyészség a gyanúsítottal szemben a büntetőeljárást 6 hónapra felfüggesztette, és az ügyet közvetítői eljárásra utalta TV + Sztárok--Elvesztette kisbabáját Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-elvesztette-kis-babajat-vasvari-vivien-nyero-paros-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien hetekkel ezelőtt elkeseredett videókat posztolt a közösségi oldalára, de nem kommentálta azokat. Most azonban elmondta: nem sokáig tartott a boldogságuk, ugyanis elvesztette a kisbabáját. TV + Sztárok--Az összeesküvés-elméletek szerint Dianát a királynő parancsára végezték kihttp://www.life.hu/sztarok/20180930-az-osszeeskuveselmeletek-szerint-dianat-a-kiralyno-parancsara-vegeztek-ki-camilla-is-retteg.htmlBár Diana hercegnő több mint 20 éve nincs közöttünk, halála körülményeivel kapcsolatban még mindig egyre elképesztőbb elméletek látnak napvilágot. TV + Sztárok--Bakik A mi kis falunk forgatásán: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180930-bakik-a-a-mi-kis-falunk-forgatasan-video.htmlIgazi csemege A Mi kis falunk rajongóinak az a bakiparádé, amelyet az RTL Klub válogatott össze a sorozat forgatásáról. TV + SztárokOrigoFeladná a játékot Survivor Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20180930-feladna-a-jatekot-survivor-eszti-szeretethianya-van.htmlNem nagyon bírja a győrődést Survivor Eszti. Elmondta, mi a baj. TV + SztárokOrigoEz volt Korda György titka a Magyar vándor forgatásakorhttp://www.life.hu/sztarok/20180929-ez-volt-korda-gyorgy-titka-a-magyar-vandor-forgatasakor-olasz-trubadurt-alakit.htmlSokak számára emlékezetes a Magyar vándornak az a jelenete, melyben Korda György egy olasz trubadúrt alakít. A slágerénekes most elárulta, hogy kis híján hogyan hagyta ott a fogát a forgatáson.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.