Nagy Feró már nem haragszik Vikidál Gyulára azért, mert jelentett róla

Fotó: Mudra László - Origo -
jelentés Vikidál Gyula Nagy Feró megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró és Vikidál Gyula jó barátok voltak, ám kapcsolatukba komoly törést hozott, hogy Vikidál jelentett zenésztársáról.

Nagy Feró tevékenysége és élete iránt bizony érdeklődtek annak idején, nagyon sokan is jelentettek arról, mikor és mit csinál a rocker. Köztük volt azonban Feró jó barátja, Vikidál Gyula is, akire azonban már nem haragszik a Beatrice frontembere.

Nagy Feró már nem haragszik Vikidál Gyulára Fotó: Mudra László - Origo
Rubint Rékának fáj, hogy lánya, Lara nem akar tornáznihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-rekanak-faj-hogy-lanya-lara-nem-akar-tornazni.htmlRubint Réka legnagyobb szívfájdalmáról vallott egy konferencián: sajnálja, hogy Larát nem érdekli a mozgás. TV + Sztárok--Kulcsár Edinára kopasz fotója miatt kiakadtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-kulcsar-edinara-kopasz-fotoja-miatt-kiakadtak-a-kommentelok.htmlKulcsár Edina egy hajnövesztő szérumot reklámoz, az ehhez készült reklámforón pedig kopasz parókát visel. A képhez számos hozzászólás érkezett, a legtöbben megbotránkoztak rajta, hiszen a rákkal és más betegségekkel küzdők jutottak eszükbe. Szentesi Éva író, újságíró és rákellenes aktivista is bejegyzésben fejtette ki véleményét a kampányról. TV + Sztárok--VV Indián a Ninja Warriorban tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-vv-indian-a-ninja-warriorban-ter-vissza.htmlVisszatér a képernyőre VV indán: a Ninja Warriorban próbálja ki magát. TV + SztárokOrigoRubint Réka szerint Schobert Norbi kegyetlenül őszintehttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-reka-szerint-schobert-norbi-kegyetlenul-oszinte.htmlRubint Réka nem csak magáról és követőiről, de Norbiról is beszélt egy konferencián. Elárulta, szerinte férje ma már megtanulta, hogy ne posztoljon első felindulásból, de régen kegyetlenül őszinte volt. TV + Sztárok--Karambolozott Détár Enikő és párja: totálkárosra tört az autójukhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-karambolozott-detar-einko-es-parja-totalkarosra-tort-az-autojuk.htmlDétár Enikőnek és párjának durva autóbalesetben volt részük, de szerencsére személyi sérülés nem történt. TV + SztárokOrigoMintha elengedte volna magát Schobert Norbi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-mintha-elengedte-volna-magat-schobert-norbi.htmlNorbi A legbátrabb párosban mutatta meg vakmerőségét, de nem csak erről hullt le a lepel: kis pocakot is villantott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.