Survivor: Rubin Kristóf elmondta, miért hoztak be a játékba két új embert, Balázst és Emesét

Forrás: RTL Klub -
Rubin Kristóf Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult szombaton a Survivor kibeszélő műsora, ahol a rajongók kulisszatitkokat is megtudhatnak a játékról. Rubin Kristóf a műsor kreatív producere elmondta, miért érkezett a szigetre 10 nap után két új ember.

Bár Emesének és Balázsnak egyik törzsben sem örültek, a játék szempontjából fontos szerepük lehet. Rubin Kristóf elmondta, hogy tavaly egy, a szigetet önként elhagyó játékos helyett hoztak be új embert, aki annyira felkavarta az állóvizet, hogy idén eleve így terveztek. Hozzátette, a cél az volt, hogy a már kialakult helyzetbe új színt hozzanak, amelyre kiválóan alkalmasnak tűnt egy erős, domináns srác, és egy idősebb, tapasztaltabb, rafináltabb nő.

Forrás: RTL Klub

A Babavilág című műsorban szúrt oda Hódi Pamela Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-a-babavilag-musorban-szurt-oda-hodi-pamela-berki-krisztiannak.htmlHódi Pamela a Babavilág című műsorában beszélt a párkapcsolatáról. A fiatal anyuka január óta boldog kapcsolatban él Bencével, most pedig megragadta az alkalmat és odaszúrt gyermeke édesapjának, Berki Krisztiánnak. TV + SztárokOrigoBochkor Gáborról nyilatkozott Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-bochkor-gaborrol-nyilatkozott-varkonyi-andrea-megerositette-a-szakitast.htmlNéhány napja röppent fel a hír, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea egy ideje már külön élnek, sőt, már mindketten új párra is találtak. TV + SztárokOrigoTárgyalótermen kívül egyezkedhet az általa okozott baleset sérültjével Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-targyalotermen-kivul-egyezkedhet-az-altala-okozott-baleset-serultjevel-fesus-nelly-szineszno.htmlTöbb autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Ahogy megírtuk, nemrégiben lezárult a nyomozás, az ügyészség a gyanúsítottal szemben a büntetőeljárást 6 hónapra felfüggesztette, és az ügyet közvetítői eljárásra utalta TV + Sztárok--Újabb férfi, ezúttal a masszőrje vádolja szexuális bántalmazással Kevin Spaceythttp://www.life.hu/sztarok/20180930-ujabb-ferfi-vadolja-szexualis-bantalmazassal-kevin-spaceyt.htmlBeperelte Kevin Spaceyt a masszőrje. A férfi azt állítja, a színész 2016-ban szexuálisan bántalmazta Malibuban. TV + Sztárok--A Sztárban sztár versenyzőjeként üzent Liptai Claudiának Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180930-a-sztarban-sztar-versenyzojekent-uzent-liptai-claudianak-volt-felesegenek-gesztesi-karoly.htmlA Sztárban Sztár hatodik évadában Gesztesi Károly is szerepelni fog. A népszerű színész a Mokkában mesélt arról, sokat gondolkozott-e, amikor megkeresték a műsor készítői, beszélt közelgő színházi bemutatójáról, sőt azt is elárulta, mit szól ahhoz, hogy a Sztárban Sztár zsűrijeként volt felesége, Liptai Claudia is véleményezni fogja a produkcióját. TV + SztárokOrigoSurvivor: összeomlott Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180929-survivor-osszeomlott-vera.htmlVera az előnyért folyó küzdelem után zokogásban tört ki, mert nem bírta feldolgozni, hogy az ő hibájából elveszítették a játékot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.