Sebestyén Balázs elárulta, miért hagyná abba a rádiózást

rádió Rádió 1 befejezés Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs szenvedélye a rádiózás, ám van, ami még őt is ki tudja ábrándítani: elárulta, miért hagyja abba. 

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani az egyik leghallgatottabb reggeli rádióműsort vezetik. Hiába űzik azonban szenvedéllyel, Balázs lelkesedését valami mégis le tudta törni. "Ma rájöttem, miért hagyom abba a rádiózást" - mondta, majd kifejtette, mi okoz számára szomorúságot.

Sebestyén Balázs fájlalja, hogy a hallgatókat nem érdeklik a komolyabb témák Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Az NLCafé szerint Balázs szívesen beszélne komolyabb témákról is a műsorban, de sajnos erre a hallgatók nem annyira vevők: ők a szórakoztatóbb adásokat szeretik. Azt boncolgatta, felhagy a rádiózással, mert nem beszélhet arról, amiről szeretne.

Lilu megmentette házasságát és most boldogabb férjével, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20181011-lilu-megmentette-hazassagat-es-most-boldogabb-ferjevel-mint-valaha.htmlNéhány éve válságba került Lilu házassága, ám szerencsére sikerült megmenteniük a kapcsolatot. Ma már bárhova menjenek, csak úgy turbékolnak férjével. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie-hasonmást ölelget Brad Pitt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-angelina-jolie-hasonmast-olelget-brad-pitt.htmlBrad Pittet egy újabb szépséggel hozták hírbe: ezúttal a lesifotósok egy ölelkezős fotót készítettek róla és fiatal kolléganőjéről. TV + Sztárok--Többen veszekednek Paudits Béla hagyatékánhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-tobben-veszekednek-paudits-bela-hagyatekan.htmlPaudits Béla színművész júniusban hunyt el, ám hagyatékának sorsa még mindig nem tisztázott. Úgy tudni, többen is szeretnék a II. kerületi ingatlant, amelyről azt is tudni, hogy mennyit ér.TV + Sztárok--Ezért nem vesz részt valójában Kamilla Eugénia hercegnő esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-ezert-nem-vesz-reszt-valojaban-kamilla-eugenia-hercegno-eskuvojen.htmlKamilla hercegné nem vesz részt Eugénia hercegnő esküvőjén, mert máshova ígérkezett el, de sokan ezt az indokot csak kifogásnak tartják. TV + Sztárok--Gregor Bernadett őszintén vallott válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-gregor-bernadett-oszinten-vallott-valasarol.htmlGregor Bernadett őszintén beszélt válásáról. Mint mondja, rosszul esik neki, hogy mindenki őt hibáztatja. TV + SztárokOrigoZenetanára miatt halhatott meg Gerard Depardieu fia, Guillaumehttp://www.life.hu/sztarok/20181011-zenetanara-miatt-halhatott-meg-gerard-depardieu-fia-guillaume.html10 éve tragikusan fiatalon hunyt el Gerard Depardieu fia, Guillaume. A férfi édesanyja, Elisabeth szerint halálát egyértelműen drogfüggősége okozta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.