Többen veszekednek Paudits Béla hagyatékán

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
örökség halál ház család hagyaték Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla színművész júniusban hunyt el, ám hagyatékának sorsa még mindig nem tisztázott. Úgy tudni, többen is szeretnék a II. kerületi ingatlant, amelyről azt is tudni, hogy mennyit ér.

Négy hónapja hunyt el Paudits Béla színművész, aki utolsó éveit elvonultan töltötte. Budai házában még mindig jóbarátja és segítője, János él, akire állítólag végrendeletében a házát hagyta.

"Egyetlen vagyonom van, a harminchárom négyzetméteres lakásom, amit a segítőmre szeretnék hagyni. Ő gondoz régóta, mindig itt van velem, amikor nem dolgozik, ez a minimum, amit tehetek érte" - mondta egy korábbi interjújában Paudits Béla. A végrendelet azonban nem került elő.

Egyelőre nemt udni, mi lesz a sorsa Paudits Béla házának Forrás: MTI/Kollányi Péter

A színész és lánya, Emília a kórházban békültek ki egymással, a Ripost szerint ő is igényt tart a házra. Ám, ha Paudits végrendelete mégis előkerül, a nő úgyis igényt tarthat a kötelesrészre. A színész szomszédja elmondta, hogy van még valaki, aki a házért verseng.

"Most nagy itt a csönd, csak Béla öreg macskája lődörög itt, de nemrég nagy volt a fennforgás. Arra lettünk figyelmesek, hogy rendőrautó parkol a ház elé, és megérkezett Kati, aki korábban ápolta Bélát. Nem hallottam pontosan, mit akart de valami követelése van. Béla talán neki is odaígérte a lakást, ahogy ennek a szerencsétlen fiatalembernek, Jánosnak is" - mondta a szomszéd a lapnak. Úgy tudják, hogy Paudits II. kerületi házát fel kell újítani, de így is olyan 15 millió forintot érhet.

A fül körül kialakult pattanások bizonyos szervi problémára utalhatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-a-ful-korul-kialakult-pattanasok-bizonyos-szervi-problemara-utalhatnak.htmlElkerülhetetlen, hogy néha pattanások jöjjenek ki a bőrünkön, ám érdemes arra figyleni, hogy hol is látjuk őket a legsűrűbben. A fülön lévő pattanások például egy szervin probélmára utalhatnak. TV + SztárokThinkstockOláh Gergőtől levélben kért 2 millió forintot egyik rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-olah-gergotol-levelben-kert-2-millio-forintot-egyik-rajongoja.htmlAz énekesek gyakran kapnak levelet nehéz sorsú rajongóktól, ám Oláh Gergő most olyan üzenetet kapott, amely megrendítette. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKulcsár Edinára kopasz fotója miatt kiakadtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-kulcsar-edinara-kopasz-fotoja-miatt-kiakadtak-a-kommentelok.htmlKulcsár Edina egy hajnövesztő szérumot reklámoz, az ehhez készült reklámforón pedig kopasz parókát visel. A képhez számos hozzászólás érkezett, a legtöbben megbotránkoztak rajta, hiszen a rákkal és más betegségekkel küzdők jutottak eszükbe. Szentesi Éva író, újságíró és rákellenes aktivista is bejegyzésben fejtette ki véleményét a kampányról. TV + Sztárok--Fenyő Miklós és Szikora Róbert nevével is visszaéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-fenyo-miklos-es-szikora-robert-nevevel-is-visszaeltek.htmlFacebook-oldalán osztotta meg rajongóival a hírt Fenyő Miklós: visszaéltek a nevével. Szeretné figyelmeztetni rajongóit, hogy ne dőljenek be, koncertet hirdettek az ő és Szikora Róbert nevében, ám egyikük sem tudott a fellépésről. TV + Sztárok--Oszter Sándor felesége a hűtlenséget is megbocsájtottahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-oszter-sandor-felesege-a-hutlenseget-is-megbocsajtotta.htmlHosszú ideig tartó udvarlást követően mondott igent Oszter Sándor színésznek Failoni Donatella 44 évvel ezelőtt. Tudta ugyanis, hogy a férfinek nem erőssége a hűség. TV + SztárokOrigoNicole Kidman western ruhában mutatta meg lapos hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-nicole-kidman-western-ruhaban-mutatta-meg-lapos-hasat.htmlRendkívül vicces videót töltött fel Instagram-oldalára Nicole Kidman. Amellett, hogy megvillantja lapos hasát, egy igencsak őrült szerelésben köszönti a hétvégét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.