Elviszlek magammal beszélgetés humorista D. Tóth Kriszta Kőhalmi Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című autós-beszélgetős műsorának vendége ezúttal Kőhalmi Zoltán volt. A humorista beszélt egy két évvel ezelőtt elkövetett hibájáról, valamint arról is, hogy pszichológushoz jár.

D. Tóth Kriszta és Kőhalmi Zoltán beszélgetése során egyszer csak arra a bizonyos majd' két évvel ezelőtti interjúra terelődött a szó, amiben elárulta: kategorizálta a Dumaszínházas munkatársait. A népszerű humorista megbánta már az akkori ítélkezést. Ma már azt mondja, hogy nemcsak erről beszélni volt hiba, de maga a kategorizálás is.

Mivel nem mondtam neveket, bárki magára vehette. Az utóhatása volt nagyon meghatározó. Elindult egy vesszőfutásom a kollégák között, és elindult egy vesszőfutásom a bulvársajtóban... Fölkorbácsolódtak olyan indulatok, amikre én nem is számítottam. Előjöttek tízéves sérelmek is, és oda jutottunk, hogy végül is »ki vagyok én, hogy bárkinek is megmondjam, mit csinál a színpadon«. Arra jutottam, hogy tényleg, ki vagyok én. Nem vagyok egy felkent minőségellenőre meg apostola ennek az egésznek, bár lehet, hogy úgy néztem magamra sokáig. De aztán volt egy pont, amikor rájöttem, hogy én tényleg nem vagyok itt senki, és tök komolyan azt mondom, hogy virágozzon minden virág, és a néző eldönti, hogy melyiket szagolja. És ez odáig jutott, hogy egy köremailben megfogadtam, hogy nyilvánosan egy kanál fekáliát elfogyasztok, ha bárkinek a színpadi dolgairól bárhol, akár egy szót is mondok. Ehhez tartom magam, és sokkal nyugodtabb az életem."

Kőhalmi Zoltán D. Tóth Krisztával beszélgetett Forrás: WMNmagazin/YouTube

Kőhalmi Zoltánt nagyon mélyen érintette az is, amikor a napilapok címlapon hozták a hírt, hogy pszichológushoz jár. Bevallotta DTK-nak, mindig is nagyon fontos volt neki, hogy mit gondolnak róla, noha már sokat javult ezen a téren – régebben hetekig elemezgette a fellépéseit, kereste a hibákat. Azt pedig nevetve tette hozzá: a felesége kicsit aggódik, ha túl sokat jár pszichológushoz, még a végén teljesen „normális" lesz, és nem tud miből dolgozni a műsoraiban.

Ördög Nóra a Mit tenne a gyereked? egyik szereplőjének régi vágyát teljesítettehttp://www.life.hu/sztarok/20181012-ordog-nora-a-mit-tenne-a-gyereked-egyik-szereplojenek-regi-vagyat-teljesitette.htmlA Mit tenne a gyereked? című műsorban adásról adásra szülők és gyermekeik vesznek részt. Az egyik kis szereplő azonban most nemcsak a játék örömét kapta a műsortól, hanem egyik nagy vágya is teljesült. TV + Sztárok--Kulcsár Edina reagált a kommentelők és Szentesi Éva véleményérehttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kulcsar-edina-reagalt-a-kommentelok-es-szentesi-eva-velemenyere.htmlAz egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina nemrég egy olyan reklámfotót posztolt, amelyen egy hajnövesztő szert reklámoz kopasz parókában. A fotó nem aratott osztatlan sikert, még Szentesi Éva író, újságíró, rákellenes aktivista is kifejtette véleményét. TV + Sztárok--Király Linda korábbi szakításáról mesélt: összetört a szíve és anyagilag is tönkrementhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kiraly-linda-korabbi-szakitasarol-meselt-osszetort-a-szive-es-anyagilag-is-tonkrement.htmlA Király család hamarosan könyvet ad ki, melyben életük féltve őrzött titkait is olvashatják a rajongók. Király Linda egy korábbi szakításáról mesélt, amiben teljesen tönkrement és még anyagilag is megkárosították.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy vendég elfecsegte: a meghívottak nem mehettek ki vécére Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-egy-vendeg-elfecsegte-a-meghivottak-nem-mehettek-ki-vecere-harry-herceg-eskuvojen.htmlKitálalt egy brit komikus: elárulta, hogy Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén megtiltották a vendégeknek, hogy kimenjenek a vécére. TV + Sztárok--Újabb részeltek derültek ki Nacsa Olivér és Somossy Barbara titkos esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-ujabb-reszeltek-derultek-ki-nacsa-oliver-es-somossy-barbara-titkos-eskuvojerol.htmlMár biztos: Nacsa Olivér és kedvese, Somossy Barbara valóban egy titkos esküvőn mondták ki a boldogító igen. Most kiderült néhány részlet a nagy eseményről. TV + SztárokOrigoLilu megmentette házasságát és most boldogabb férjével, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20181011-lilu-megmentette-hazassagat-es-most-boldogabb-ferjevel-mint-valaha.htmlNéhány éve válságba került Lilu házassága, ám szerencsére sikerült megmenteniük a kapcsolatot. Ma már bárhova menjenek, csak úgy turbékolnak férjével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.