Kulcsár Edina reagált a kommentelők és Szentesi Éva véleményére

kampány hajnövesztés kopasz Szentesi Éva Kulcsár Edina rák reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina nemrég egy olyan reklámfotót posztolt, amelyen egy hajnövesztő szert reklámoz kopasz parókában. A fotó nem aratott osztatlan sikert, még Szentesi Éva író, újságíró, rákellenes aktivista is kifejtette véleményét.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, igencsak kiverte a biztosítékot Kulcsár Edina legutóbbi postja, amelyen az egykori szépségkirálynő egy hajnövesztőszer arcaként látható. A fotón Edina kopasz parókában látható, ám követőinek azonnal megmagyarázta, mi is történt a frizurájával. A kismama nem csinált titkot belőle, hogy mindez csak egy trükk és követőit is szerette volna azonnal megnyugtatni, hogy nem történt semmilyen változás az életében, különösen a hajkoronájával nem. Azonban a fotó többekből felháborodást váltott ki, voltak, akik úgy érezték, hogy a reklám sértő azokra nézve, akik valamilyen betegség vagy kezelés következtében veszítik el hajukat. Ennek többen hangot is adtak, köztük Szentesi Évá író, újságíró, rákellenes aktivista is, aki hosszú ideig nézett farkasszemet a rákkal. Küzdelmét és a gyógyulásig vezető útját sosem titkolta, a mai napig igyekszik erőt adni mindazoknak, akiknek szembe kell nézniük a diagnózissal.

"Ez az egész kampány nagyon félrement. Tovább mélyíti azt az árkot, ami miatt valaki úgy érezheti, pont ezért nem vállal egy egészségügyi kezelést, mert kihullik majd a haja és ez ijesztő. Ezért is kommenteltem a fotó alá, tartom a véleményem. Ha a hajhullás megoldásában szeretne segíteni akkor sem tartom hitelesnek, hogy egy egyébként dús hajkoronájú influencer reklámozza a hajnövesztő szert. Ha a fotó kapcsán olyan témák kerültek volna érintésre, minthogy a kopaszság nem ijesztő, ha beteg vagy vállald a kezeléseket, ne utasítsd vissza a kezeléseket a kopaszságtól való félelem miatt, akkor megérte, de ez sajnos nagyon félrement" - mondta Szentesi Éva a 103.9 Sláger FM-en, majd Kulcsár Edina is kifejtette a véleményét a Sláger Reggelben.

"Aki ismeri ezt a világot, tudja, hogy a reklámkampányok olykor túlzóak. Abszolut átgondolt volt ez a poszt, a követőim miatt írtam, hogy ne ijedjenek meg, nem pedig azért, mert ijesztőnek találom a kopaszságot. Ha ezt nem írom mellé, akkor jönnek a találgatások, hogy mi történt, mi bajom. Sokan küzdenek a hajhullással. Nem a betegségre akartak rávilágítani, hanem magára a hajhullás kezelésére felhívni a figyelmet. Egyrészről értem, hogy van, akit ez érzékenyebben érinthet, másrészről azt érzem, hogy egy kicsit túl is lett reagálva ez az egész" - mondta Kulcsár Edina a 103.9 Sláger FM-en.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.