Megismerkedésük 10. évfordulóját ünnepli Judy és párja, Balázs

2018.10.12. 19:08

Szerelmük 10 éves évfordulóját ünnepli Judy és szerelme, Balázs. A pár fittyet hány a köztük lévő korkülönbségre, a mai napig úgy szeretik egymást, mint kapcsolatuk elején.

10 éve történt, hogy Judy megismerkedett mostani párjával. Akkor még férjnél volt, ám a házasság egy ideje már nem működött. Hamar rájött, hogy a nála tizenkét évvel fiatalabb Balázs személyében újra szerelemre talált. Akkor rengetegen próbálták lebeszélni a válásról és egy új kapcsolatról, ő mégis belevágott.

Az sem érdekelt minket, hogy míg mások a köztünk lévő korkülönbségről beszéltek - ő huszonegy éves volt, én harminchárom - nálunk sosem volt ez téma" – mesélte az énekesnő aRipostnak.

Judy és párja azóta is nagyon boldogok együtt. Évfordulójuk alkalmából egy közös fotót is megosztott a közösségi oldalán, amelyhez egy szerelmes üzenetet is csatolt. Rengeteg rajongó gratulált nekik.

Ma 10 éve annak, hogy jóban-rosszban, és egy szerelemgyümölccsel a "hátunkon" kitartottunk az érzéseink mellett! Szóval BOLDOG évfordulót Szerelmem, legyen csodás napod, és ne feledd, hogy tíz éve töretlenül SZERETLEK!"

Judyszerelempárkapcsolatévforduló