Megismerkedésük 10. évfordulóját ünnepli Judy és párja, Balázs

Judy párkapcsolat szerelem évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmük 10 éves évfordulóját ünnepli Judy és szerelme, Balázs. A pár fittyet hány a köztük lévő korkülönbségre, a mai napig úgy szeretik egymást, mint kapcsolatuk elején.

10 éve történt, hogy Judy megismerkedett mostani párjával. Akkor még férjnél volt, ám a házasság egy ideje már nem működött. Hamar rájött, hogy a nála tizenkét évvel fiatalabb Balázs személyében újra szerelemre talált. Akkor rengetegen próbálták lebeszélni a válásról és egy új kapcsolatról, ő mégis belevágott.

Az sem érdekelt minket, hogy míg mások a köztünk lévő korkülönbségről beszéltek - ő huszonegy éves volt, én harminchárom - nálunk sosem volt ez téma" – mesélte az énekesnő aRipostnak.

Judy és párja azóta is nagyon boldogok együtt. Évfordulójuk alkalmából egy közös fotót is megosztott a közösségi oldalán, amelyhez egy szerelmes üzenetet is csatolt. Rengeteg rajongó gratulált nekik.

Ma 10 éve annak, hogy jóban-rosszban, és egy szerelemgyümölccsel a "hátunkon" kitartottunk az érzéseink mellett! Szóval BOLDOG évfordulót Szerelmem, legyen csodás napod, és ne feledd, hogy tíz éve töretlenül SZERETLEK!"

A mindenórás Pippa Middleton is megjelent Eugénia hercegnő esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-a-mindenoras-pippa-middleton-is-megjelent-eugenia-hercegno-eskuvojen.htmlPippa Middleton 9 hónapos terhesen sem hagyta ki Eugénia hercegnő esküvőjét. TV + Sztárok--Pachmann Péter talán túlságosan is örült Barta Sylvia visszatérésének: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-pachmann-peter-talan-tulsagosan-is-orult-barta-sylvia-visszateresenek.htmlTöbb mint egy évtized után visszatér a képernyőre Barta Sylvia, és úgy tűnik, hogy ennek Pachmann Péter örül a legjobban. TV + SztárokOrigoErdei Zsolték ráfizettek az ifivébére, többe került, mint amennyiük volthttp://www.life.hu/sztarok/20181012-erdei-zsoltek-rafizettek-az-ifivebere-tobbe-kerult-mint-amennyiuk-volt.html348 millió forintos veszteséggel zárta az Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokságot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ). Erdei Zsolt szerint nem kell kétségbeesni. TV + Sztárok--Liptai Claudia férje tetszik a nőknek: így reagált erre a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-liptai-claudia-ferje-tetszik-a-noknek-igy-reagalt-erre-a-musorvezeto.htmlLiptai Claudia férje, Pataki Ádám is nagy népszerűségnek örvend azóta, hogy összejöttek, és bizony akadnak olyanok, akiket nem zavar, hogy a cukrász szíve már foglalt. Claudia így reagált erre. TV + Sztárok--Kőhalmi Zoltán megfogadta, soha többé nem kritizálja kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kohalmi-zoltan-megfogadta-soha-tobbe-nem-kritizalja-kollegait.htmlD. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című autós-beszélgetős műsorának vendége ezúttal Kőhalmi Zoltán volt. A humorista beszélt egy két évvel ezelőtt elkövetett hibájáról, valamint arról is, hogy pszichológushoz jár. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina reagált a kommentelők és Szentesi Éva véleményérehttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kulcsar-edina-reagalt-a-kommentelok-es-szentesi-eva-velemenyere.htmlAz egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina nemrég egy olyan reklámfotót posztolt, amelyen egy hajnövesztő szert reklámoz kopasz parókában. A fotó nem aratott osztatlan sikert, még Szentesi Éva író, újságíró, rákellenes aktivista is kifejtette véleményét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.