Csak show és más semmi Liptai Claudia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csak show és más semmi című műsorban történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi: Ördög Nóra és Liptai Claudia elkezdték a közös műsorvezetést. Dívaként ereszkedtek le a színpadra.

Ördög Nóra és Liptai Claudia dívákként érkeztek meg a Csak show és más semmi című műsor első adásának nyitányába. A levegőből szálltak alá, fekete-fehér lélegzetelállító öltözékükben. Viccesen elárulták, hogy még jóban vannak, de az elkövetkező 10 hétben bármi megtörténhet. Kíváncsian várjuk.

csak show és más semmi Forrás: Tv2
Sztárok, akik akár ikertestvérek is lehetnének: Javier Bardem és Jeffrey Dean Morgan is hasonlítanakhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-sztarok-akik-akar-ikertestverek-is-lehetnene-javier-bardem-es-jeffrey-dean-morgan.htmlA következő hírességeket a világon szinte mindenhol ismerik, de megkülönböztetni nem tudják őket, és az alábbi fotókat elnézve, ez nem is csoda. Nehéz elhinni, hogy semmilyen rokoni kötelék nem köti össze őket, csupán véletlen, hogy simán lehetnének egymás dublőrei. TV + SztárokOrigoKirály Viktornak fizetnie kell a rendetlenségért barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kiraly-viktornak-fizetnie-kell-a-rendetlensegert-baratnojenek.htmlSok pénzzel tartozik Kiráky Viktor párjának, és ha az énekes így folytatja, a végén komoly összeg ütheti Anita markát: ezért kell az énekesnek fizetnie. TV + SztárokOrigoA mindenórás Pippa Middleton is megjelent Eugénia hercegnő esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-a-mindenoras-pippa-middleton-is-megjelent-eugenia-hercegno-eskuvojen.htmlPippa Middleton 9 hónapos terhesen sem hagyta ki Eugénia hercegnő esküvőjét. TV + Sztárok--15 év után visszatér a képernyőre Barta Sylvia időjóshttp://www.life.hu/sztarok/20181012-15-ev-utan-visszater-a-kepernyore-barta-sylvia-idojos.htmlHosszú évekig az ország kedvenc időjósa volt Barta Sylvia, aki másfél évtized kihagyás után most visszatér a képernyőre. TV + SztárokOrigoPachmann Péter talán túlságosan is örült Barta Sylvia visszatérésének: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-pachmann-peter-talan-tulsagosan-is-orult-barta-sylvia-visszateresenek.htmlTöbb mint egy évtized után visszatér a képernyőre Barta Sylvia, és úgy tűnik, hogy ennek Pachmann Péter örül a legjobban. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina reagált a kommentelők és Szentesi Éva véleményérehttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kulcsar-edina-reagalt-a-kommentelok-es-szentesi-eva-velemenyere.htmlAz egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina nemrég egy olyan reklámfotót posztolt, amelyen egy hajnövesztő szert reklámoz kopasz parókában. A fotó nem aratott osztatlan sikert, még Szentesi Éva író, újságíró, rákellenes aktivista is kifejtette véleményét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.