Sztárok, akik akár ikertestvérek is lehetnének: Javier Bardem és Jeffrey Dean Morgan is hasonlítanak

ikertestvér Minka Kelly Henry Cavill hasonlóság Jeffrey Dean Morgan sztárok Logan Marshall-Green Matt Bomer Margot Robbie Tom Hardy Jaime Pressly Javier Bardem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő hírességeket a világon szinte mindenhol ismerik, de megkülönböztetni nem tudják őket, és az alábbi fotókat elnézve, ez nem is csoda. Nehéz elhinni, hogy semmilyen rokoni kötelék nem köti össze őket, csupán véletlen, hogy simán lehetnének egymás dublőrei.

Javier Bardem és Jeffrey Dean Morgan

Javier Bardem spanyol származású színész fogadott ikertestvére lehetne Jeffrey Dean Morgan amerikai színész. A két sztár bár ránézésre nagyon hasonlít egymásra, életútjukban nincs sok átfedés: Javier Bardem már az anyaméhben magába szívta a szakmát, hiszen édesanyja színésznő, családja pedig a kezdtek óta jelen van a spanyol filmművészetben, míg Jeffrey Dean Morgan családjában senki nem foglalkozott ezzel a szakmával sőt, ő magát is előbb a kosárlabdázás vonzotta, de egy sérülés miatt sportolói karrierje félbeszakadt. A színészettel csak véletlenül került kapcsolatba.

Javier Bardem és Jeffrey Dean Morgan Forrás: AFP, Getty Images



Tom Hardy és Logan Marshall-Green

Nehéz elhinni, hogy ennek a két színésznek sincs semmi köze egymáshoz, legalábbis nincs köztük rokoni kapcsolat. Logan Marshall-Green amerikai születésű filmsztár tanárszülők gyermekeként látta meg a napvilágot, Charlestonban, míg Tom Hardy délkelet-Angliában született. Tom édesanyja és édesapja is művész volt, ő pedig már kezdetektől érdeklődött a színészet iránt, hiszen drámaiskolába járt, ezzel szemben Logan egyetemi újságíróként került közel a művészethez.

Tom Hardy és Logan Marshall-Green Forrás: AFP



Henry Cavill és Matt Bomer

Újabb két színész, akik annak ellenére néznek ki úgy, mint az ikrek, hogy nem állnak rokonságban. Henry Cavill Csatorna-szigetek legnépesebb tagján, Jerseyn született, szülei pedig nem is állhattak volna távolabb a művészeti tevékenységektől: édesanyja banki alkalmazott, édesapja pedig bróker volt. Ezzel szemben Matt Bomer szülei mindketten színészkedtek, így számára nem volt nehéz megszeretni ezt a szakmát.

Henry Cavill és Matt Bomer Forrás: Getty Images, AFP


Jaime Pressly és Margot Robbie

Jaime Pressly és Margot Robbie olyanok, mint két tojás, pedig biztosan nincs köztük semmilyen kapcsolat, hiszen egyikük Amerikában, másikuk pedig Ausztráliában született. Jaime keresztény családban nőtt fel Észak-Karolinában, és a modellkedésen keresztül jutott el a színészetig, Robbie azonban már nagyon korán tudta, hogy színészkedni szeretne: tizenhét évesen döntött úgy, hogy Melbourne-be költözik és ebből fog élni.

Margot Robbie és Jaime Pressly Forrás: AFP, Getty Images


Minka Kelly és Leighton Meester

A két színésznő nem csak külsőre hasonlít egymásra, az is közös bennük, hogy egyiküknek sem volt hétköznapi a gyermekkora. Minka Kelly az Aerosmith egykori gitárosának, Rick Dufay-nek és Maureen Dumont Kelly néhai sztriptíztáncosnak a gyermekeként látta meg a napvilágot, míg Leighton Meester egy börtönben született: édesanyja kábítószer-csempészésért ült.

Minka Kelly és Leighton Meester Forrás: Getty Images, AFP
Pachmann Péter talán túlságosan is örült Barta Sylvia visszatérésének: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-pachmann-peter-talan-tulsagosan-is-orult-barta-sylvia-visszateresenek.htmlTöbb mint egy évtized után visszatér a képernyőre Barta Sylvia, és úgy tűnik, hogy ennek Pachmann Péter örül a legjobban. TV + SztárokOrigoErdei Zsolték ráfizettek az ifivébére, többe került, mint amennyiük volthttp://www.life.hu/sztarok/20181012-erdei-zsoltek-rafizettek-az-ifivebere-tobbe-kerult-mint-amennyiuk-volt.html348 millió forintos veszteséggel zárta az Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokságot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ). Erdei Zsolt szerint nem kell kétségbeesni. TV + Sztárok--Kőhalmi Zoltán megfogadta, soha többé nem kritizálja kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kohalmi-zoltan-megfogadta-soha-tobbe-nem-kritizalja-kollegait.htmlD. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című autós-beszélgetős műsorának vendége ezúttal Kőhalmi Zoltán volt. A humorista beszélt egy két évvel ezelőtt elkövetett hibájáról, valamint arról is, hogy pszichológushoz jár. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra a Mit tenne a gyereked? egyik szereplőjének régi vágyát teljesítettehttp://www.life.hu/sztarok/20181012-ordog-nora-a-mit-tenne-a-gyereked-egyik-szereplojenek-regi-vagyat-teljesitette.htmlA Mit tenne a gyereked? című műsorban adásról adásra szülők és gyermekeik vesznek részt. Az egyik kis szereplő azonban most nemcsak a játék örömét kapta a műsortól, hanem egyik nagy vágya is teljesült. TV + Sztárok--Király Linda korábbi szakításáról mesélt: összetört a szíve és anyagilag is tönkrementhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kiraly-linda-korabbi-szakitasarol-meselt-osszetort-a-szive-es-anyagilag-is-tonkrement.htmlA Király család hamarosan könyvet ad ki, melyben életük féltve őrzött titkait is olvashatják a rajongók. Király Linda egy korábbi szakításáról mesélt, amiben teljesen tönkrement és még anyagilag is megkárosították.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy vendég elfecsegte: a meghívottak nem mehettek ki vécére Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-egy-vendeg-elfecsegte-a-meghivottak-nem-mehettek-ki-vecere-harry-herceg-eskuvojen.htmlKitálalt egy brit komikus: elárulta, hogy Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén megtiltották a vendégeknek, hogy kimenjenek a vécére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.