Várkonyi Andrea és Liptai Claudia már nem olyan jó barátnők?

Forrás: FEM3 Café -
Várkonyi Andrea barátság Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea életében rengeteg a változás és úgy tűnik, nem csak Bochkor Gáborral szakított, hanem barátnőjével is. 

Várkonyi Andrea 12 év után szakított Bochkor Gáborral, de a hírek szerint nem ő az egyetlen, akivel már nem a régi a kapcsolata. Állítólag egyik legjobb barátnőjét, Liptai Claudiát is kihagyja az életéből, pedig nagyon jóban voltak, még Bochkor Gábort is ő mutatta be a műsorvezetőnek. Úgy tűnik azonban, hogy ez a barátság már a múlté, legalábbis ezt állítja a Best Magazin.

Várkonyi Andrea már Liptai Claudiával sem beszél? Forrás: FEM3 Café

„Jó lenne most is egy ilyen barátnő, de a TV2-s kolléganője már nem tudja jó tanáccsal ellátni. Nagyon jóban voltak, nem tudom, mi vezetett oda, hogy megszakadt a barátságuk. Még családilag is összejártak, és a lányaik, Panka és Nóri is jó barátnők lettek" - mondta egy bennfentes a lapnak.

Élő adásban mondta el Schobert Norbi, miért vállal ennyi televíziós szereplésthttp://www.life.hu/sztarok/20181013-elo-adasban-mondta-el-schobert-norbi-miert-vallal-ennyi-televizios-szereplest-tv2.htmlAhogy azt már megírtuk, Schobert Norbi megosztotta az embereket A legbátrabb páros műsorában. Volt, akinél a hisztije verte ki a biztosítékot, másnak az nem tetszett, hogy Norbi pocakot eresztett. Schobert most reagált ezekre, és azt is elárulta, televíziós szerepléseivel pénzt gyűjt rászorulók számára. TV + SztárokOrigoKifizette idős rajongója gáztartozását Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-kifizette-idos-rajongoja-gaztartozasat-bochkor-gabor-musorvezeto.htmlMegesett a szíve idős rajongóján Bochkor Gábornak. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigihez akarta vágni a mikrofont egy jelentkezőhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-xfaktor-radics-gigihez-akarta-vagni-a-mikrofont-egy-jelentkezo.htmlVáratlan, ami az X-Faktor forgatásán történt: az egyik jelentkező rosszul viselte a kritikát, majd dühében megpróbálta Radics Gigihez vágni a mikrofont. A lány elvétette a dobást, így Gigi nem sérült meg. A szituációt Gáspár Laci rendezte le, és hazaküldte a lányt. TV + SztárokOrigoSurvivor: feladta a játékot Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20181013-survivor-feladta-a-jatekot-balazs.htmlEszti után újabb játékos döntött úgy, hogy nem vesz részt a további küzdelemben. Az Agila törzsből ezúttal - másodikként - Balázs döntött úgy: hazamegy. TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko kiakadt: arra kérték, tagadja le, hogy magyarhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-vujity-tvrtko-kiakadt-arra-kertek-tagadja-le-hogy-magyar.htmlVujity Tvrtko kellemetlen helyzetbe került kárpátaljai előadása előtt: azt mondták neki, jobban jár, ha letagadja, hogy magyar. TV + Sztárok--Ördög Nóra retteg a kígyóktól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-ordog-nora-retteg-a-kigyoktol.htmlÖrdög Nóra komoly próba elé állította a Mit tenne a gyereked? szereplőit, de valójában neki jelentett kihívást a feladat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.