Bódi Sylvi lovagnak öltözött: fém sapkát húzott - fotó

Forrás: Instagram/sylvibodi -
lovag öltözék Bódi Sylvi szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi szexi és általában dögös is - ez azonban legutóbbi fotójáról nem mondható el.

Nem sikerült túl jól Bódi Sylvi legutóbbi szelfije - fém sapkában fotózta magát, ami annyira nem lett előnyös. Követőinek még így is tetszik: odavannak az egykori playmate igéző szemeiért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Szinetár Dóra grimasz-szelfivel űzte el unalmát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-szinetar-dora-grimaszszelfivel-uzte-el-unalmat-video.htmlSzinetár Dóra fellépésre menet nagyon unatkozott és szórakoztatta magát. Így még sosem láttuk.TV + Sztárok--Cristiano Ronaldonak sokat kell fizetni, hogy elkerülje a büntetésthttp://www.life.hu/sztarok/20181014-cristiano-ronaldonak-sokat-kell-fizetni-hogy-elkerulje-a-buntetest.htmlEgy egész ügyvédcsapat dolgozik azon, hogy Cristiano Ronaldo a lehető legkevesebb büntetést kapja. A sztárfocistának ez súlyos milliókba került. TV + Sztárok--Vastag Csaba olyan izmos, mint a terminátor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-vastag-csaba-olyan-izmos-mint-a-terminator-video.htmlA Csak show és más semmi című műsorban Vastag Csaba és Szandi egy igen erotikus és embertpróbáló mutatványt mutattak be, ahol kivillantak Vastag Csaba izmai is...TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoRubint Réka és Schobert Norbi fia, Norbika a MasterChef Juniorban láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-rubint-reka-es-schobert-norbi-fia-norbika-a-masterchef-juniorban-lathato.htmlSchobert Norbika a MasterChef Junior című műsorban mutatja meg főzőtudományát.TV + Sztárok--Hódi Pamela szerelmesen bújik párjához: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-hodi-pamela-szerelmesen-bujik-parjahoz-foto.htmlA napokban töltötte be 30. életévét Hódi Pamela, aki nem is lehetne boldogabb: rátalált a szerelem, kislánya, Nati szépen cseperedik és saját ruhamárkája is sikeres. Nem is csoda, ha csak úgy ontja magából a boldog fotókat. Ám ezúttal a rajongók keményen bírálták új szerelmét. TV + Sztárok--Szörnyű megpróbáltatásokon ment át Udvaros Dorottya édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181013-szornyu-megprobaltatasokon-ment-at-udvaros-dorottya-edesanyja.htmlUdvaros Dorottya eddigi pályafutásáról, valamint édesanyja életéről és megpróbáltatásairól is őszintén mesélt a Sláger FM műsorában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.