Baukó Éva kifakadt: szerinte sokan csak érdekből vannak vele

kiakadás kifakadás Baukó Éva Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva kifakadt, sorra mennek tönkre kapcsolatai: barátai, pasijai rendre elhagyják. Úgy véli, elsősorban az a probléma, hogy mindenki a celebet látja benne.

Baukó Évának elege lett és a közösségi oldalán fakadt ki. Az egykori villalakó arról panaszkodik bejegyzésében, hogy korábbi barátaival rendre megszakad a kapcsolat, mert kiderült, hogy csak érdekből voltak vele.

Ezután kitért a pasikra is, mint írja, mivel úgy került be a köztudatba, hogy Baukó Éva ciki, ezért egyetlen férfi sem vállalja fel őt. Ahogyan ő fogalmaz, mindenki csak a szép nőt, a celebet látja benne.

Baukó Éva kifakadt Forrás: Instagram/Baukó Éva
Így csókolja párját, Tóth Bencét Hódi Pamela: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-igy-csokolja-parjat-toth-bencet-hodi-pamela.htmlHódi Pamela hihetetlenül boldog új szerelme mellett, de nem sokat oszt meg kapcsolatukról: a focista azonban kivételt tett, és mutatott kettejükről egy bensőséges felvételt. TV + SztárokOrigoMeghan Markle és Harry herceg gépébe belecsapott a villámhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-meghan-markle-es-harry-herceg-gepebe-belecsapott-a-villam.htmlHarry herceg és Meghan Markle magángéppel utaztak, de a hírek szerint villám csapott a repülőbe. TV + Sztárok--Pataky Attilát ciprusi nyaralására is követték az ufókhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-pataky-attilat-nyaralasara-is-kovettek-az-ufok.htmlPataky Attila elárulta, ciprusi nyaralásán is követték őt az ufók. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Majka szerint Pintér Tibor már 20 éve égeti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181015-sztarban-sztar-majka-szerint-pinter-tibor-mar-20-eve-egeti-magat.htmlMajka őszintén véleményezte Pintér Tibor produkcióját a Sztárban sztárban: kemény beszólás hangzott el. TV + SztárokOrigoMajka szigorúan értékeli a Sztárban sztár versenyzőit: nem érdekli, haragszanak-ehttp://www.life.hu/sztarok/20181015-majka-szigoruan-ertekeli-a-sztarban-sztar-versenyzoit-nem-erdekli-haragszanake.htmlMajka a Sztárban sztár hatodik évadában is a zsűrit erősíti, de úgy döntött, idén szigorúbban értékeli majd a versenyzőket. A műsorvezető a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, azt sem bánja, ha ezért megharagszanak rá a szereplők, és azt is elmondta, miért döntött úgy, hogy változtat a berögzült pontozási módszerén. TV + SztárokOrigoKamarás Iván az utcán öltözött át: sokan megbámultákhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-kamaras-ivan-az-utcan-oltozott-at-sokan-megbamultak.htmlEgy forgatás szoros ütemben zajlik, Kamarás Iván pedig idő szűkébe került két jelenet közötti szünetben, ezért a nyílt utcán öltözött át: sokan megbámulták. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.