Kamarás Iván az utcán öltözött át: sokan megbámulták

Fotó: Mudra László - Origo -
forgatás utca Kamarás Iván vetkőzés átöltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy forgatás szoros ütemben zajlik, Kamarás Iván pedig idő szűkébe került két jelenet közötti szünetben, ezért a nyílt utcán öltözött át: sokan megbámulták.

Kamarás Iván nagyon sokat dolgozott a nyáron, hiszen játszik az Aranyéletben, a Korhatáros szerelemben és a Game Over Club című filmben is, ami januárban kerül majd mozikba. Minden forgatáson szinte percre pontosan be van osztva a színészek ideje, Kamarás Iván pedig megcsúszott egy kicsit, így kénytelen volt a nyílt utcán átöltözni, nagy feltűnést keltve.

Kamarás Iván levetkőzött az utcán Fotó: Mudra László - Origo

Mikor vetkőzni kezdtem, akkor esett le a tantusz, hogy itt jönnek-mennek az emberek kocsival, gyalogosan.

Borsnak"Már az átöltözés alatt is totál hülyének néztek, de amikor kiszálltam köntösben és papucsban, ez volt a jelmezem a következő jelenetben, azt nem volt hova tovább fokozni. Zavaromban felkaptam a napszemüvegem, így téve teljessé a komplett idióta képet""Én is mentem már haza ilyen állapotban, de az hajnalban volt, nem fényes nappal"
"Ezúton elnézést mindenkitől aki látta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.