Sztárok, akik igazi hősként viselkedtek: Kate Winslet és Gerard Butler is mentett már életet

Gerard Butler Patrick Dempsey Kate Winslet Nicole Kidman Harrison Ford Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őket körülvevő csillogás miatt hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a sztárok is emberek, akik ugyanolyan hétköznapi, vagy éppen meredek szituációkba keveredhetnek, mint bárki más. Íme, néhány híresség, akik éppen akkor voltak ott, amikor másoknak szükségük volt segítségre: égő házból mentettek ki idős nénit, vagy éppen egy egész családot mentettek meg a fulladástól. Nézd meg, milyen hőstetteket hajtottak végre a sztárok.

Tom Cruise és Nicole Kidman

Nicole Kidman és Tom Cruise Forrás: Jack Guez / AFP

1996-ben Tom Cruise és Nicole Kidman éppen a Földközi-tengeren hajókáztak, amikor megpillantottak egy másik hajót, amely lángokban állt, azon utazott család pedig a vízben. Természetesen Nicole és Tom azonnal a segítségükre siettek. Kihúzták őket a vízből, és biztonságba helyezték őket a saját hajójukon.

Kate Winslet

Kate Winslet Forrás: The Tonight Show

Kate Winslet 2011-ben Richard Bronson otthonában aludt, amikor a házban tűz ütött ki. Nem egyedül volt azonban Kate a lakásban, ott volt még Bronson 90 éves édesanyja is, aki egyedül nem tudott volna kijutni. A színésznő természetesen segített a néninek: az ölébe kapta, így menekítette ki az égő házból.

Harrison Ford

Harrison Ford Forrás: AFP

A színész repülési szenvedélye mentette meg egy kisfiú életét még 2011-ben. A színész értesül arról, hogy egy fiú eltűnt a Yellowstone Nemzeti Parkban, és sehol nem találják. A gyermeket már 18 órája keresték, amikor Ford úgy döntött, hogy megpróbál segíteni. Helikopterével csatlakozott a mentőcsapathoz, és sikerült megtalálniuk a fiút, aki valószínűleg eléggé megdöbbent, hogy egy valódi világsztár mentette meg.

Gerard Butler

Gerard Butler Forrás: AFP/Christopher Polk

Éppen édesanyjával piknikezett Gerard Butler Skóciában a tengerparton, élvezve a napsütést, amikor segélykiáltásokra lettek figyelmesek. Egy fiú kiabált, ugyanis a barátja fuldoklott a vízben. Gerard Butler egy pillanatig sem gondolkodott, a fiú után ugrott, és kihúzta őt a vízből. Hősiességéért még kitüntetésben is részesült, bár ő azt nyilatkozta, nem tartja magát hősnek.

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey Forrás: AFP

Bár évekig eljátszotta az orvost a Grace klinikában Patrick Dempsey, az életben is átélt már hasonlót: egy fiú ugyanis éppen az ő malibui otthona előtt karambolozott, a színész pedig rögtön a megmentésére sietett. Egy tűzoltókészülés és egy feszítővas segítségével kiszabadította a 17 éves fiatalt a járműből, majd felhívta annak édesanyját is amellett, hogy természetesen a mentőket is értesítette.

Pataky Attilát ciprusi nyaralására is követték az ufókhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-pataky-attilat-nyaralasara-is-kovettek-az-ufok.htmlPataky Attila elárulta, ciprusi nyaralásán is követték őt az ufók. TV + Sztárok--Így csókolja párját, Tóth Bencét Hódi Pamela: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-igy-csokolja-parjat-toth-bencet-hodi-pamela.htmlHódi Pamela hihetetlenül boldog új szerelme mellett, de nem sokat oszt meg kapcsolatukról: a focista azonban kivételt tett, és mutatott kettejükről egy bensőséges felvételt. TV + SztárokOrigoMeghan Markle és Harry herceg gépébe belecsapott a villámhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-meghan-markle-es-harry-herceg-gepebe-belecsapott-a-villam.htmlHarry herceg és Meghan Markle magángéppel utaztak, de a hírek szerint villám csapott a repülőbe. TV + Sztárok--Szenzációs négyes: Csonka András megalázottnak érzi magát Szalay Bence produkciója utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-csonka-andras-megalazottnak-erzi-magat-szalay-bence-produkcioja-utan.htmlCsonka András Ding Dong című dalát adta elő Szalay Bence a Szenzációs négyesben, ám a szöveget nem tudta. A színész Facebookon reagált a produkcióra, és a zsűri értékelésére is. TV + Sztárok--Majka szigorúan értékeli a Sztárban sztár versenyzőit: nem érdekli, haragszanak-ehttp://www.life.hu/sztarok/20181015-majka-szigoruan-ertekeli-a-sztarban-sztar-versenyzoit-nem-erdekli-haragszanake.htmlMajka a Sztárban sztár hatodik évadában is a zsűrit erősíti, de úgy döntött, idén szigorúbban értékeli majd a versenyzőket. A műsorvezető a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, azt sem bánja, ha ezért megharagszanak rá a szereplők, és azt is elmondta, miért döntött úgy, hogy változtat a berögzült pontozási módszerén. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra grimasz-szelfivel űzte el unalmát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-szinetar-dora-grimaszszelfivel-uzte-el-unalmat-video.htmlSzinetár Dóra fellépésre menet nagyon unatkozott és szórakoztatta magát. Így még sosem láttuk.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.